Hardcam: Je to takové divné ,ještě by to něco chtělo ,nějak doplnit .Samozřejmě že každý má jiný vkus a představy,vše záleží na majiteli vozu,at se ti dílo zdaří jestli ještě něco zamýšlíš
Hardcam píše:Fishak : je to 3M a metr ctverecni kupuju za 280Kc. 5ti leta exterierova. Mam ji jeste nejakej ten metr metru na svuj projekt , kdyz mi zbyde, prenecham ti.
od koho prosimte beres ty folie? jestli to neni tajny
Urcite to neni tajny - www.libich.cz , je to kamaradky rodicu, delali mi i razitka a hlavne to mam par kroku pesky, byla to docela nahoda, ze maj 3M a jeste za prijatelny prachy. Zitra tam jdu znovu, tak muzu pripadne vzit, jen nevim, jak to poslat, roli neceho jsem jeste neposilal.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
tak to nic, sem myslel ze to máš z nějakyho e-shopu tak bych ti zbytečně přidělával práci, objednám to nakonec asi zde: carbon3d.cz ale jinak díky za info .. ale za chvilu od tebe veznu ty tlumiče
A sakra, tos mi nemel posilat
ok, tak prozradim tajemstvi, chtel jsem delat strechu, koupil jsem matnou cernou a ted me dostala ta extraleskla - prosim o nazory
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
tiez sa mi nepaci ta vzorovana folia. Ked uz vzory tak z pieskovanej priesvitnej folie, ta co sa dava na skla domovych dveri a z nej narobit ornamenty.