Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
- kubele2004
- *
- TechGen
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, ja som Matej, v pracovnom case riadim marketing v jednej velkej slovenskej firme, pocas volna robim rozne aktivity coby medzinarodny expert na prototypove a nekonvencne vojenske lietadla a prototypy, bla, bla, bla....
Podstatne pre tuto chvilu je, ze pred tromi mesiacmi som sa stal hrdym majitelom auticka Hyundai Accent 1,5 (´96). Povodna myslienka bola kupit si nejake spolahlive a nenarocne vozitko do prace, ale v jeden okamih sa tato filozofia vdaka volnym financiam a chuti pustit sa do nejakeho noveho projektu zmenila na hypermoderne superzihadlo A tak teraz rezem, pilim, bucham, rozbijam a obcas sa mi podari aj nieco dat dohromady Este pred zaciatkom zimy a hnusneho casu vonku sa mi podarilo dat dohromady audiosustavu a vymenit radio, akurat problem je v tom, ze mi kvoli celkovemu vykonu 1390 W pri testovani odpadla zadna SPZ... No a teraz netrpezlivo cakam na jar, aby som sa mohol pustit do zvarania karoserie (vacsina dielov je/bude z plechu). Za zatial najvacsiu vyzvu povazujem plan vytvorit a odliat si z laminatu vlastny originalny zadny naraznik. Drzte palce!
Podstatne pre tuto chvilu je, ze pred tromi mesiacmi som sa stal hrdym majitelom auticka Hyundai Accent 1,5 (´96). Povodna myslienka bola kupit si nejake spolahlive a nenarocne vozitko do prace, ale v jeden okamih sa tato filozofia vdaka volnym financiam a chuti pustit sa do nejakeho noveho projektu zmenila na hypermoderne superzihadlo A tak teraz rezem, pilim, bucham, rozbijam a obcas sa mi podari aj nieco dat dohromady Este pred zaciatkom zimy a hnusneho casu vonku sa mi podarilo dat dohromady audiosustavu a vymenit radio, akurat problem je v tom, ze mi kvoli celkovemu vykonu 1390 W pri testovani odpadla zadna SPZ... No a teraz netrpezlivo cakam na jar, aby som sa mohol pustit do zvarania karoserie (vacsina dielov je/bude z plechu). Za zatial najvacsiu vyzvu povazujem plan vytvorit a odliat si z laminatu vlastny originalny zadny naraznik. Drzte palce!
Červené superžihadlo Accent 1,5 12V 1996 (audio drvič okien - 1390 W)
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
http://www.hitechweb.genezis.eu/?page=_fcc1.htm
Tak vás zdravím aj ja.
TechGen: tak s tým výtvorom sa potom pochváľ aspoň fotkami . Nech sa podarí!
A mimochodom zrovna chystáme zraz pravdepodobne v Zlíne tak keby ste mali chuť...
TechGen: tak s tým výtvorom sa potom pochváľ aspoň fotkami . Nech sa podarí!
A mimochodom zrovna chystáme zraz pravdepodobne v Zlíne tak keby ste mali chuť...
Tucson NX4 1.6 GDi 4x4, 2022
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)
- TINO-Scoupe
- **
Tak sa pochvalim aj ja
Pred týzdnom som sa stal majitelom Hyundai scoupe 1,5 turbo a už som stihol Zhodiť starú pokazenú spojku, zohnať novú, a dnes večer sa chystam zmontovať to dokopy ale caka ma este pretesnenie vyfukoveho potrubia.
popri robote sa to da jedine tak ze cez veekend rozoberem cez týzden zozeniem diely a dalsí veekend poskladam
som rád že existuje takéto fórum kde sa clovek stretne z ochotou pomôct a poradit
Pred týzdnom som sa stal majitelom Hyundai scoupe 1,5 turbo a už som stihol Zhodiť starú pokazenú spojku, zohnať novú, a dnes večer sa chystam zmontovať to dokopy ale caka ma este pretesnenie vyfukoveho potrubia.
popri robote sa to da jedine tak ze cez veekend rozoberem cez týzden zozeniem diely a dalsí veekend poskladam
som rád že existuje takéto fórum kde sa clovek stretne z ochotou pomôct a poradit
Hyundai Scoupe 1,5 12V turbo 85kw/116Hp
Just start working on IT.
Just start working on IT.
Ahojte
Volam sa Milos a tento web sa mi celkom paci. S hyundaiom len zacinam. Predtym som mal Opel Astra H, ale priatelku na nej prevalcoval Mercedes C180 v 120 km/hod rychlosti, takze totalka. Prezila bez vacsich zraneni tak sme si znovu chceli kupit Astru....., ale potom sme zbadali i30-ku. Zatial sme velmi spokojní ale mame ju len od 11/07. Mam 26 rokov.
Takze Hyundaiu zdar!
Takze Hyundaiu zdar!
i30, 1,4 16V, Comfort, Vivid blue, 11/2007