pepan píše:no joo..opět se vrátili kokoti z offora z uk...

někteří..tomáš-ten na to sere..atol..ten snad už vůbec ne..
no a borek

potvrdil svou křivost a zmrdatost k tomu není co dodat...to vidíte samy co je zač..když na to nemá sám..čeká na někoho asby se jím přikryl..fuj že ti není stydno...nereaguju

zpátečku neházím...nemám proč...no a tebe bych taky rád potkal..jenže ty seš sráč shovanej za monitorem..té jediný co umíš..srab
já se bavím tím..jak ležím v žaludku těm kreténum z offora a né jenom jim..tím se náramě bavím...dostal serm se jím na kobylku a sem rád,že mají co dělat

a zítra odpoledne opět vyrážíme směr Jasinja....
ATOL, Potapěč, Paramount a Jarao...
kdo by to tak asi mohl být!!
samozřejmě to srab lejsany popře

Netuším co tím chtěl básník říct? Neznám ani jednoho z jmenovaných osobně. Ty zde píšeš něco o dostání na kobylku, to jsem taky nepochopil. Prostě se poperete, vyříkáš si to s tím Drápalíkem. Bud pojedeš domů s brekem, nebo jako vítěz. Je to 50 na 50. Ale ono k ničemu nedojde, napíšeš jako vždy: Je mi líto nemám čas, nevyšlo mi to. Musím: dosadte jakoukoliv výmluvu (orat,obracet, sekat)
Mě osobně nikdy nepotkáš. Nemám off. Nemám H. Vítr vane z úplně jiné strany, zkus přemýšlet kde všude jsi mlel ty svoje hovadiny a kde jsi dostal ban.
K tomu nařčeni off fora o tom že tu jsou samí pitomci, nemám ted moc času, ale Tvůj příspěvek byl v úplně stejném duchu. Psal jsi něco o tom že to tu je samá lama která neví základní věci. Dohledám na off foru a předložim jako důkaz. Ale zabere mi to dost času, jsi tam stejně plodný jako tady, a mě už se to nechce číst znovu.
Jestli jsem přestaneš chodit dobrovolně, budu jen rád. Sice to je jen další výkřik do tmy, jako tuny jiných ale možná se štěstí usměje i na tohle forum a ty upadneš v zapomění. Ale spíš očekáváš že tě ostatní začnou přemlouvat aby jsi to nedělal, jak dětinské.