Osvětlení popelníku
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Osvětlení popelníku
Ja jsem na rucni mycce aut temer denne. Nejvetsi bordel a spina je v aute manazeru, ale ne kuraku. Kdyz srovnam auto taty, ktery je nekurak a moje, jakozto kuraka, tak je to taky nebe a dudy. Ale nikdy jsem napr. nepouzil poplenik a vzdycky jsem mel otevreny okno nebo obe predni okna.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uz si tepoval interier ? (ale komplet cely aj strop) Ak hulis celkom pravidelne tak sa potom mrkni na tu vodu co z toho zide dolu
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Jak jste vyresil to aby vam svitil cely krouzek?Ja tam dal jednu diodu a sviti mi jen pulka.be.sport píše:Takze v malem bilem konektoru neni napeti ani pri zapnutym klicku, proste jen kabel ve svazku co tam nekdy mel k necemu byt..
tak jsem to vyresil po svym - modra dioda, odpor, konektor - z toho jsem udelal nadstavec na ten bilej plast co uz je nachystanej z vyroby...
napojeni k primo k zapalovaci do konektoru..
vysledek:
Hyundai i30 1.4i CVVT, Comfort (2010/05/26), Indigo Blue
Re: osvětlení popelníku
nejlepší je to na žvýkačky či bonbony, pak jsou skvěle po ruce, například skittlesMA294BSComfort píše:Garancka po roku 6835,/SKK a popolnik mi nesvieti - ako nefajciar by som doporucoval vyuzitie priestoru na rozumnejsie ucely, napr. na mince
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW