Zabezpečení i30 proti krádeži.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zabezpečení i30 proti krádeži.
dobry zabezpeceni je uz to ze mame hyundai ne ? ty se preci kradou malo
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
aj to je teoria. ale nechcem byt prvy, kto ju v praxi overi/vyvrati
i30 Comfort 1.4CVVT, Steel grey
nejlepší je asi slušný pojištění-nové auto. u starého to nemá cenu protože se nekradou páč se to zlodějum nevyplatí vzhledem k ceně
Matrix 1,5 CRDi VGT R.V. 2008
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Ale jistota je jistota.
- Přílohy
-
- zajištění volantu.jpg (49.63 KiB) Zobrazeno 1994 x
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
A lidi, to máte všichni na autě nějaké zabezpečení typu medvěd block nebo podobné, a je to tedy nutné - at podmínka k povinnému ručení nebo proti krádeži - opravdu to ochrání, nebo to mít nemusím, a můžu jezdit bez toho, ? Jak velké je to riziko ?
- ZdeněkSvoboda
Já mám Medvěd block a dostal jsem za něj myslím 10% slevu na obouch pojištěních (havarijní/povinné). Dostal jsem ho od prodejce zdarma, koupil bych si ho i tak. Používám ho především v noci při stáních na ulici a nebo někde na velkých parkovištích.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
mam medved blok a pouzivam ho porad, a pak mam jeste piskovana skla. Dostal jsem polovinu na piskovani zaplacenou od pojistovny(cca 800Kc) a medveda od prodejce zadarmo, ale chtel jsem ho i tak kupovat. Lepe se mi spi A tyhle 2 veci snizi moje povinne a havarijni pojisteni asi o 10%, takze se na tom jeste vydelam a snad to nikdo neukradne. udajne s tim piskovanim se ty auta asi 20x mene kradou, takze 800KC (1600Kc) stoji za klidne spani. Je to takove pomerne levne reseni zabezpeceni. nejake aktivni je uz moc drahe a myslim, ze se da lehce obejit, viz muj prispevek
i30 Made in CZ 1,4 CVVT
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
jirkaho ja som tiez premyslal nad pieskovanim, ale nakoniec som objednal sadu na leptanie VIN na skla od www.vin-mark.cz ... dal som to iste teraz asi 4 tyzdne dozadu aj tatkovi a znizili mu o 15 Euro havarijnu poistku - takze sa to de facto zaplatilo prvy rok.. ja mam poistku na 3 roky, takze mi to vysku neoplyvni ale stale je to lepsi pocit ze si zlodeji ripadne vyhliadnu nejake ine auto
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mas pravdu Borku ....
- Přílohy
-
- Dcpreview.jpg (43.72 KiB) Zobrazeno 1809 x
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Na piskovani mam svuj nazor, ktery nikomu nenutim, ale ukradli nam pred par lety Sonatu, ktera piskovani mela...Hyundai se nekradou na to, aby jezdili, ale je silenej nedostek pouzitych dilu. A tomu piskovani nezabrani, vymenit okna je to nejmensi.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
moje zabezpeceni snad je to videt:) proste volant domu:)
- Přílohy
-
- volant hyr.JPG (14.96 KiB) Zobrazeno 1792 x
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Vidím,že i Víťa přešel na pořádné zabezpečení auta .
Fotky byly samozřejmě recese,ale kromě různých elektronic.zabezpečení Tiburona,od jednoduchého,leč účinného(protože není u stejného auta na stejném místě)-skrytého vypínače vstřikování,přes imobilizér,alarm....až k mechanickým-Medvěd blok a hlavně pro delší parkování asi 1000x účinnější než Medvěd blok-používám kolobotku.Což si myslím,že v rámci mech.zabezpečení,těžko hledá konkurenci a vzhledem k parametru cena/ochrana,není co řešit. Zámková vložka z českého FABu je odolná proti odvrtání,planžetám,dusíku....a co je hlavní-po zamknutí při vytočených kolech,volantem natočím kola vpravo a přístup k zámku je chráněn pod aute-nepřístupný a hlavně tam nějaký kolemjdoucí šikula nestrčí škodolibě párátko do zámku (detail části se zámkem nemám nafocený-je ze strany kolobotky,která je POD AUTEM skryta a nepřístupná )
Fotky byly samozřejmě recese,ale kromě různých elektronic.zabezpečení Tiburona,od jednoduchého,leč účinného(protože není u stejného auta na stejném místě)-skrytého vypínače vstřikování,přes imobilizér,alarm....až k mechanickým-Medvěd blok a hlavně pro delší parkování asi 1000x účinnější než Medvěd blok-používám kolobotku.Což si myslím,že v rámci mech.zabezpečení,těžko hledá konkurenci a vzhledem k parametru cena/ochrana,není co řešit. Zámková vložka z českého FABu je odolná proti odvrtání,planžetám,dusíku....a co je hlavní-po zamknutí při vytočených kolech,volantem natočím kola vpravo a přístup k zámku je chráněn pod aute-nepřístupný a hlavně tam nějaký kolemjdoucí šikula nestrčí škodolibě párátko do zámku (detail části se zámkem nemám nafocený-je ze strany kolobotky,která je POD AUTEM skryta a nepřístupná )
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
A co když právě někdo, kdo ti ho nemůže ukrást naschvál to párátko nebo žvejku strčí (stačí poslepu nahmátnout rukou ) jak to dáš pryč ? Ale jinak je to docela zajímavá ochrana, ke se to kupuje ( našel jsem www.kolobotka.cz ale jsou nefunkční.Borek píše:
Zámková vložka z českého FABu je odolná proti odvrtání,planžetám,dusíku....a co je hlavní-po zamknutí při vytočených kolech,volantem natočím kola vpravo a přístup k zámku je chráněn pod aute-nepřístupný a hlavně tam nějaký kolemjdoucí šikula nestrčí škodolibě párátko do zámku (detail části se zámkem nemám nafocený-je ze strany kolobotky,která je POD AUTEM skryta a nepřístupná )
Já nevím, na jakém principu funguje Medvěd blok, ale odstranění Construktu je otázka 20 - 30 vteřin když auto není vybaveno krycím plechem ( plech, co kryje táhlo řazení ) a stačí na to obyčejný sikovky ......
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Takže pro nové auto je ideální imobilizer, alarm, pískování či leptání skla a zamknutá řadící páka (defend lock nebo construct) ? Nebo co poradíte ? Případně jaká typ defend locku ? Mě se líbí ta kolobotka, ale na netu jsem to nenašel