i30 FL má elektronickou škrtící klapku plynu, kdežto předfacelift má klasikou klapku s lankem (u 1,4i a 1,6i)

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To se na mě Harde nezlob, ale to JE chyba prodejce. Importér nedá TP, dokud jej prodejce nezaplatí (proč asi...) a ten si dělá svůj byznys s minimálními náklady na úkor zákazníka. Až mi dá prachy zákazník, já je pošlu importérovi... Pokud se cokoliv po...., tak zákazník vlastní jen "bezcenné" plechy. Navíc to prodejce "zapomene" zákazníkovi říci předem. Těch případů, kdy prodejce mezi tím zkrachoval už bylo. A přitom stačí jednoduchý provozní úvěr. Operace pošlu peníze dostanu TP je pro prodejce na cca 3 pracovní dny. Kdyby měl kontokorent na 20% úrok, tak při částce 0,5mil Kč/7dnů to dělá cca 2000 Kč. To je u tak drahého auta pakatel a já se s ním o to klidně podělím. Osobně už další auto koupím jen tam, kde po zaplacení dostanu kompletní auto i s doklady. A jsou prodejci, kde to není problém.Hardcam píše:ja jsem cekal na TP pres deset dni. To neni jen chyba prodejce, ale celeho kolobehu
Jako prodejce mi řekněte, co se stane, když v těch 14ti dnech zkrachujete a proč to nemůže kupující dostat hned (Vy využijete vůči importérovi své zdroje/úvěr). Díkyhavros píše:Pokud někdo auto zaplatí týden dopředu celé, není problém s tím, aby odjížděl s TP a klidně na značkách...
Když někdo platí v den, kdy vůz přebírá, dostává TP nejpozději do 14 dnů, většinou do týdne.
No tak to podle mne dostatečně řeší propadnutá záloha a její výše. V tom problém nevidím.havros píše:Protože by to naopak znamenalo, že musíme důvěřovat zákazníkovi, že si pro auto stoprocentně přijde. To se ne vždy podaří, takže bychom pak měli auto s techničákem, započatou zárukou a co s ním?
Keď mi 7 dňoch neprišiel TP, tak som išiel za predajcom a v pohode mi predĺžil o ďalší týždeň. Neviem ako je to v ČR, ale na Slovensku žiaden problém. Na TP so čakal takmer 10 dní.Hardcam píše:boal: ja jsem cekal na TP pres deset dni, tedy jezdil jsem ca dva dny "nacerno"...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |