![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Obrázek](http://img844.imageshack.us/img844/945/xyi2.jpg)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Bolo to určite tu pri bloku, kde bežne parkujem, čiže je to práca niekoho z mojej ulice.ims píše:No to je smutné, čo ktomu dodať? Ak to bolo na parkovisku nejakého obchodu treba pozrieť či to nie je na nejakej kamere...
A nový zákon čo platí od 1.1.2014 u nás si môže dať človek za klobúk...
Fotka trochu zveličuje, lebo je to makro...vzduchovkou by si sa netrafil presne do hrany. Bola to 100% hrana o hranu. Kto, kedy a hlavne prečo, na to už neprídem.milda h píše:To je jak od vzduchovky ???
souhlas, nějaký to nepozorný a neuvědomělý drcnutí se prostě stává.. Ale když to někdo udělá a čumí jak puk v době kdy by měl říct "hele pane, moje dcera vám to tam trochu škrábla, omlouváme se atd.." a nebo hůř, schválně to škrábnout, protože má nový auto, nebo mu stojí na místě.. tak to si myslim, člověka nase*e do červena.XMira píše:Taky jsem měl o Vánocích zásah. Zastavil jsem jako první u vleku. Nikde nikdo. Pak jdu asi za hodinu mláděti pro svačinu a vedle stál Sharan. Posádka se zrovna soukala do bot a čučeli na mě - bez jediného slova. A když jsem pak odjížděl, byla celá zadní pravá klika sedřená a červená stejně, jako Sharan. Musela to být slušná pecka a podle mě nešly ani jejich dveře zrovna snadno zavřít. Chápu, parkovali jsme z kopce, někomu mohly vyklouznout dveře z ruky. Ale točí mě ta bezohlednost a hraní mrtvýho brouka. Měl jsem sto chutí mu ozdobit dveře lyžákem. Ale když jsem viděl, v jakým stavu má auto, bylo mi jasný, že by si toho ani nevšimnul. Tak jsem mu lehce povypustil zadní kolo a čepičku položil na střechu - k pumpě dojede a ať si taky trochu užije... já si s abrazivní leštěnkou taky užil. Nakonec se ukázalo, že je hlavně jeho barva na mém autě a škrábance nejsou až na plast. Ale vytočenej jsem tou bezohledností byl dost...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |