Tak jsem si dnes koupil potah volantu Maria Cavallo a rovnou ho šel i nasadit. Když píšou, ať si na nasazení vyhradíme dostatek času tak tím asi zárověň i myslí něco ve stylu ,,jděte to dělat dostatečnou dobu před stmíváním".. Já začal až za šera a strávil jsem nad tím hodinu (aspoň mám motivaci vyměnit světla v interiéru za LED)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
. No.. a až někde za půlkou utahování jsem si všiml těch švů na tom potahu, takže je to celý nějak posunutý
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
. Asi si v něděli vyčlením dostatek času na předělání. (musí se při tom znovu celý potah namáčet?
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
) (zítra dodám foto)
A včera mi ještě dorazila zásilka z Korei po týdnu od objednání
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
Čidlo venkovní teploty, tak jsem rovnou vyrazil do hyundai schánět pro jistotu nový konektor, kdyby ten na autě to měl již za sebou.. Pán ve skladu byl velmi ochotný, ale ať dělal co dělal, tak se mu ho nepodařilo v systému najít
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
. Zítra bude pokračovat v hledání a prý se mi ozve, tak snad se zadaří
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Což mě přivádí k otázce, nevíte jak sundat přední nárázník prosím?
edit 9.3.: tak dnes s novým potahem najeto 130km a musím ho opravdu pochválit jak příjemný na omak je.. i když jsem našel i 2 zápory.. je užší než ten předchozí a tak hladkej, že si o vnější stranu nemůžu poskrabat ruku, když mě začne svedit.
To Mexican: tak jsem koukal na ten olej a za 3t km ubylo z merky cca 6mm...Tak nevím jestli je to hodně..
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)