Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nevím o tom, že by jiné rádio fungovalo jinak.Pedro76 píše: ↑22 kvě 2023, 08:49 Ahoj,
jak vám funguje TA (dopravní hlášení z rádia). Všiml jsem si že pokud jsem v autě a mám puštěnou hudbu z USB nebo BT, tak to na TA signál přepne na dopravní hlášení... ale když tam mám puštěnou třeba E2, která TA signál nevysílá a sem tam zahlásí dopravní info mezi řečí, tak mi přijde že se to dopravního hlášení z jiných stanic nevšímá... nebo jen náhoda či blbé nastavení ? nevšiml jste si někdo u sebe ?
Tak nějak jsem si navykl, že se vedle navigace hodí např. s naší skvělou D1 vědět, že se tam člověk ani nemá pouštět, bo zase stojí než jede....
Díík
no ta hláška je tam bo jeden systém pro celou Evropu... a co země tak jinak.. u nás alert není zakázaný (nesmíš mít aktivní antiradar)...ale třeba v Něměcku jdou v poslední době po lidech kvůli navigačkám s puštěnou detekcí radarů fest....Sprite píše: ↑22 kvě 2023, 11:10 Zkoušel jsem všechny možné nastavení zesílit jedno po druhém, ale ten zvuk, upozorňující na radar byl pořád stejně tichýJinak ano, rádio při tom zvuku zeslabí. Ale já i rádio nemám kvůli dvěma prckům v autě nijak zvlášť nahlas, takže to v podstatě lze přeslechnout. Ale napadlo mě, jestli to takto tiché není záměrně, protože i při zapínání té funkce to psalo něco ve smyslu, že to není úplně košer
![]()
Navi v Tucsonu TL radary v Německu automaticky vypne. Po přejetí hranic do Dánska nebo ČR radary opět naskočí.
Díky moc. Tak vyzkouším
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |