Zbrusu nový model, ale auto to nejni :-)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju, děkuju moc a dodám pár foteček
Takhle sme ho zapíjeli..
A tady už jsem já jako šťastnej táta..
Spokojená maminka
A malej Martínek jak byl hodnej, vůbec nebrečel
Ale včera už dal o sobě pořádně vědět, to řval skoro pořád.. a že je teda slyšet
Stejně jsem ale šťastnej...
Mám taky spoustu videa, ale tim už vás nebudu obtěžovat.. spousta z vás to zná a ono je to všechno tak nějak stejný, jen pro mě je to úplná novinka a tak si zaznamenávám tak nějak všechno.. a rád se podělim, tak snad se na mě nebudete zlobit..
No a taky to je tim, že mě tu zná plno lidí a malej je prostě teď taková malá klubová celebrita
Už se těšim na nějakej srázek
Takhle sme ho zapíjeli..
A tady už jsem já jako šťastnej táta..
Spokojená maminka
A malej Martínek jak byl hodnej, vůbec nebrečel
Ale včera už dal o sobě pořádně vědět, to řval skoro pořád.. a že je teda slyšet
Stejně jsem ale šťastnej...
Mám taky spoustu videa, ale tim už vás nebudu obtěžovat.. spousta z vás to zná a ono je to všechno tak nějak stejný, jen pro mě je to úplná novinka a tak si zaznamenávám tak nějak všechno.. a rád se podělim, tak snad se na mě nebudete zlobit..
No a taky to je tim, že mě tu zná plno lidí a malej je prostě teď taková malá klubová celebrita
Už se těšim na nějakej srázek
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Tak mysli šéfe ať stihneě něco originálního, hlavně nic takovýho jako třeba "Hyundoslav" :-d To by tě vlastní děcko nadosmrti proklínalo.Hujer píše:Vis co me martasz stve,zes nam vyfouknul jmeno,jako uz par lidi pred nama!
2 MartaSZ: Člověče jakoby ti z oka vypad ještě mít víc vlasů a nerozeznám vás
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hujere a co takhle mu dát jméno po strýčkovi z klubu Nechceš poradit?Hujer píše:Vis co me martasz stve,zes nam vyfouknul jmeno,jako uz par lidi pred nama!
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
Borek píše:Hujere a co takhle mu dát jméno po strýčkovi z klubu Nechceš poradit?Hujer píše:Vis co me martasz stve,zes nam vyfouknul jmeno,jako uz par lidi pred nama!
mno to mu muze dat rovnou pridomek "von schitzel"
jinak co me ted napadlo, ze bude velmi zajimavy, az si bude malej martas za deset let tohle cist, jak na to bude koukat jak se tady tatinek chlubil precejen, tohle forum asi nikdo jen tak nesmaze tak se muzem dockat toho ze sem jednou sam prispeje (vsak uz dneska se daj najit fora deset let stary)
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
pekne pekne... Novy model ale auto to nie je...
Ja som gratuloval a este raz gratulujem...
Len mam taku technicku otazocku dufam ze nebudete krstit flasou sampanskeho?!
By the way, nechcelo by to zmenit nick na TaťkoZ?
Ja som gratuloval a este raz gratulujem...
Len mam taku technicku otazocku dufam ze nebudete krstit flasou sampanskeho?!
By the way, nechcelo by to zmenit nick na TaťkoZ?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zvykám si zvykám.. dneska už jsem asistoval u přebalování a eeeeeeeeeeeeee...... to je teda hnus, ale holt to k tomu patří no, vim že se tomu taky nevyhnu a taky si to užiju.. no co.. tak to prostě chodí
Nick si měnit nebudu, dyk tady je tátů.. to by to pak musel udělat každej a nikdo by se v tom nevyznal
Každopádně díky moc za všechny gratulace, rady, nápady, připomínky a komentáře... vim že za pár dní to tu upadne v zapomnění.. a pak už budu na všechno sám jen se svou přítelkyní.. jojo.. je to fajn
Nick si měnit nebudu, dyk tady je tátů.. to by to pak musel udělat každej a nikdo by se v tom nevyznal
Každopádně díky moc za všechny gratulace, rady, nápady, připomínky a komentáře... vim že za pár dní to tu upadne v zapomnění.. a pak už budu na všechno sám jen se svou přítelkyní.. jojo.. je to fajn
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou, aby ostatní neřikali, že sejřím na kámoše, GRATULACE - ikdyž už jsem ti přál na ICQ PS: Hlavně to zdraví - jo a neladit hudbu pod okny.....
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max