Skus sa opytat tuto:MRAVEC MIRO píše:AHOJTE VSEDCI.POTRBUJEM ZOHANT VSTREK NA CRDI ZDA SA MI ZE PO RANU TAZKO STARTUJE .JE TO DRAHA ZALEZITOST?
http://www.agat.sk/01-profil.html
Moderátor: Moderátoři
Skus sa opytat tuto:MRAVEC MIRO píše:AHOJTE VSEDCI.POTRBUJEM ZOHANT VSTREK NA CRDI ZDA SA MI ZE PO RANU TAZKO STARTUJE .JE TO DRAHA ZALEZITOST?
Dan píše:Také jsme před koupí Matrixe rovnali několik podobných MPV a patřil k nim Roomster, který je sice svým vzhledem zajímavý, ale jízdní vlastnosti příšerné. Při zkušební jízdě s 1,2 HTP do mírného kopce funěl, s manželem jsme se shodli, že naše starší Felicie by jej lehce předehnala, navíc jsme z auta moc neviděli. Ale ... aby jsme nehanili vše ostatní kromě svého, zajímá mě názor majitelů Roomstra. Neznáte někdo odkaz na podobné fórum Roomstra?
Ma rec priniesol predaj a registraciu 65 novych matrixov. Celkovo hyundai mal 191 vozov, takze Matrix predstavoval v marci skoro tretinu celeho predaja.behe píše: Celkovo teda na konci Februara sme tu mali 246 ks na slovensku registrovanych Matrixov.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |