nic mu nezchází
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
podle toho co pises tak na coupe Gk muzu mit v klidu 18 tky? i kdyz je v TP nemam ale v konfiguratoru je to tam nabizi tak mi prijde typovy list a pohoda?Hardcam píše:Yurii: pri koupi novych kol Ti je samozrejme zapisi. Schvalena kola najdes v konfiguratoru elektrony.cz...k nim Ti prijde i typovy list. Objednaval jsem tam dve sady, kola jsem si sice nikdy nenechal zapsat, ale lze to.
DEDe píše:podle toho co pises tak na coupe Gk muzu mit v klidu 18 tky? i kdyz je v TP nemam ale v konfiguratoru je to tam nabizi tak mi prijde typovy list a pohoda?Hardcam píše:Yurii: pri koupi novych kol Ti je samozrejme zapisi. Schvalena kola najdes v konfiguratoru elektrony.cz...k nim Ti prijde i typovy list. Objednaval jsem tam dve sady, kola jsem si sice nikdy nenechal zapsat, ale lze to.
Hardcam píše:Yurii: pri koupi novych kol Ti je samozrejme zapisi. Schvalena kola najdes v konfiguratoru elektrony.cz...k nim Ti prijde i typovy list. Objednaval jsem tam dve sady, kola jsem si sice nikdy nenechal zapsat, ale lze to.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |