Zdendo, byl jsem taky na autosalonu a taky zklamání. Sice vloni to bylo ještě horší, ale čekal jsem větší progres. Tak třeba, pokud vím, Renault, Nissan, Mazda, Toyota, Honda, Mercedes nebo BMW tam vůbec nebyly. Řekl bych, že Bratislava nás v tomhle letos jednoznačně porazila, ale nebyl jsem tam, tak nemůžu porovnávat. Nejvíc jsem si užil expozici přes uličku naproti

, tedy Citroen. Hlavně C4 a DS4. Ale Elentra se mi taky moc líbila

Jo a jak kluci ze SR říkali, že se do Velosteru nemohli dostat, tak já mám 185cm, sedadlo jsem spustil dolů a nad hlavou ještě kousek místa byl. Ale zadní sedadlo je o ničem. Nádherný je taky Range Rover Evoque a mezi veterány v pavilonu A se našlo dost zajímavých kousků. MAD měli venku u jednoho pavilonu stánek s vystavenými několika sedadly a vzorkovníky. Ta perforovaná kůže nebo alcantara jsou nádherné a stojí u nich velmi sympatická slovenská slečna

Venku tam má jedna tuningová firma Chevrolet Camaro SS, polepený komplet folií v podobě chromu. Skoro to nešlo na sluníčku vyfotit. Ale ten zvuk, když to pak nastartovali a při rozjezdu samozřejmě řádně "oroštovali"...
Až stáhnu fotky s mobilu, uvidím, jestli tam bude stát něco za vyvěšení a když tak pošlu odkaz na rajče.