Vorlajzův Mumínek i30CW 1.6i
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Vorlajzův Mumínek i30CW 1.6i
teď jsem se na tu reportáž podíval... podle mě je to dost zavádějící... ale ok... navíc pan Kuranda byl pěkně velkej... takže mu to logicky musí žrát víc
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
V cem byla jako zavadejici? Neber jaky byl ridic zase jezdil treba sam. A hodnoty jsou pocitany pri zatizeni.vorlajz píše:teď jsem se na tu reportáž podíval... podle mě je to dost zavádějící... ale ok... navíc pan Kuranda byl pěkně velkej... takže mu to logicky musí žrát víc
ale tak všichni víme, že spotřebu ovlivňuje mraky věcí... jezdil s O II 2.0 FSI 110 kW za 9 litrů, ale dokázal jsem tu samou trasu srazit i na 7,2 l... ale jestli udělali ten test a vyšlo to takhle, tak asi bylo něco špatně, když po servisním zásahu to auto jezdí za míň... a s tou nadváhou jsem si dělal legraci... sám mám 114 kg
ale... pssst...
btw... kdy dáme tu kávičku? jsi tady ze severu ne?
ale... pssst...
btw... kdy dáme tu kávičku? jsi tady ze severu ne?
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
- Radim Brožek
- **
Tak podle mne bylo zásadní to, že výměnou "nějaké lišty" se spotřeba upravila a pán si auto nechal.
Tj. dál jezdí asi stejné trasy, stejným stylem a stejně zatížený, jen to žere méně.
Co to je za lištu by mne docela zajímalo. Placebo to snad nebylo, to by se s ním asi o kompenzacích nebavili.
I když zajímavé je, že náhradu má platit dealer. Ten asi neovlivní, co je napsáno v TP. Tohle by měla být zodpovědnost a náklad výrobce.
Je škoda, že si kazí jméno. Nejprve si zlikvidují dealery, pak pár takovýchto reportáží a je po prodejích.
Tj. dál jezdí asi stejné trasy, stejným stylem a stejně zatížený, jen to žere méně.
Co to je za lištu by mne docela zajímalo. Placebo to snad nebylo, to by se s ním asi o kompenzacích nebavili.
I když zajímavé je, že náhradu má platit dealer. Ten asi neovlivní, co je napsáno v TP. Tohle by měla být zodpovědnost a náklad výrobce.
Je škoda, že si kazí jméno. Nejprve si zlikvidují dealery, pak pár takovýchto reportáží a je po prodejích.
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ