![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Já mám 3roky naftu a nemam zadny problem
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale je fakt, ze se ted divam po benzinu
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tož ať ti čekání rychle utečeob3l1x píše:Tak konecne som sa dockal![]()
Novy Tucson 1.6 GDI Style - Moon Rock prileti pod stromcek![]()
Uz len pockat cca mesiac a pol a bude moj
Zkus se podívat na Hankook winter i*cept evo 2 W320 http://www.hankookcz.cz/pneumatiky/osob ... -evo2-w320 Tišší pneu jsem snad neměl, spotřeba stejná jako na letních. Bral jsem je po pozitivních zkušenostech se dvěma letními a jedním zimním vzorkem od stejné značky.ob3l1x píše:Jasne napisem potommomentalne musim rozmyslat ake zimne pneu kupit ... neviete niekto nieco vhodne odporucit ? R17 ... predajca mi nukal nejake nokiany za 135€ /ks
Predpokladam ze to su Nokian WR SUV 3
Tu máš odpoveď.CEVETE píše:Zdravím všechny,
tak asi do měsíce přibude do flotily nový Tcson, 1.7 CRDI předkolka, 104kW DCT, bílá , Style.
Bude jako pod stromeček. Počítejte tady na foru určitě s nějakými dotazy.
Ivan
![]()
![]()
Toto sa ti ako dari, ja to neviem vyjednat, skusam roznych predajcov na svk, najviac co sa mi podarilo je 1000 eur a ziadne prislusenstvo navyse, vsade chcu dat len satndard co je na slovensku (havarijna na rok zadarmo, pneu za zvyhodnenu cenu a to pri latbe v hotovosti). Pls poradteCEVETE píše:Ahoj, tak jsem tady někde četl o vyjednaných slevách, tak se taky pochlubím. Po vyjednáváních mi dal prodejce 60tis. + 5tis. na příslušenství + 5% na servis + ventilky zdarma + v ceně metalízu, ale chtěl jsem bílou.. Jinak bude do 14 ti dnů.
Zimní gumy + disky mi nabídl za 24tis. tak když dal takovou slevu, tak jsem ty zimáky vzal.
Ivan
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |