![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Aby se to jednou neobratilo proti tobesevertom píše:Těším se, až budou zkušenosti se zničenými motory /viz Hardcam/ z autorizované přestavby. Teď už jen ať přibývají zkušenosti (ne)spokojených majitelů.
Ako som písal už asi 5x: mám privstrek benzínu nastavený na 80% záťaž motora a vychádza mi spotreba benzínu 0,3l/100km (v lete), teraz pri nižších teplotách to bude viac (odhadujem 0,6 - 0,7), len to nemam ako zmerať, lebo mám prázdnu nádrž a budem tankovať iba po 10 litrov naturalu.severtom píše:Těším se, až budou zkušenosti se zničenými motory /viz Hardcam/ z autorizované přestavby.
Plus jsem se zatím nedozvěděl, jaká je spotřeba benálu na přívstřik. Do litru na sto to určitě nebude a to značně zhoršuje návratnost.
Tenhle výkřik do tmy snad ani nebyl nutný...těch 7 tis. Kč rozdílu mi za tu záruku prostě stojí...severtom píše:Těším se, až budou zkušenosti se zničenými motory /viz Hardcam/ z autorizované přestavby. Plus jsem se zatím nedozvěděl, jaká je spotřeba benálu na přívstřik. Do litru na sto to určitě nebude a to značně zhoršuje návratnost.
Zlatá přestavba mimo H, 23 000 Kč bez jakýchkoli trablů. V té době jsem psal (přestavba nového auta po 2 měsících, po ujetí 6 000 km), že to H musí zavést, že na to lidi slyší. Je to tady, teď už jen ať přibývají zkušenosti (ne)spokojených majitelů.
Tankoval som diesel na Slovnafte do P307. Ihneď sa objavili problémy s filtrom pevných častíc. Do i30 som natankoval benzín a hneď hlučnejší motor. Slovnaftu pokiaľ sa dá vyhýbam. Väčšinou Lukoil.Pxx píše:Mam pocit, že levne LPG je ve výsledku o dost dražší, ale čemu důvěřovat, když mi drahý LPG (0,75€/L) od Slovnaftu rosvítil kontrolku.
Si normálny ? Prečo by mali byť ? Pri veľkoobjemových benzínoch (V6,8,12) vidím prínos LPG, ale pchať ho do 1,4, ktorá v pohode jazdí za 6 litrov naturalu ? Rekord drží caruser s 1,2 u i20 a na diaľnici jazdiaci 80 km/h. "Zadarmo" to nikdy nebude a kto nemá na benzín a provoz auta (servis, poistky, pneumatiky, ...) nech jazdí verejnou dopravou.severtom píše:Těším se, až budou zkušenosti se zničenými motory /viz Hardcam/ z autorizované přestavby.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |