neon píše:Dík - odpoledne mi volal jeden prodejce,že tam má santu fé dnes dovezenou na protiúčet jiného auta,že to prohlídli je to rv 12/2002 najeto 57 900 km poctivě,serv.knížka,je to od lékařky z OL prý to je jako nové ,vybavené vč.4 ks letních kompl. a cena je 380 t. Tak se tam zajedu podívat myslíš,že by to již šlo ?? Je to již 92kw VGT - nevím přesně co to je ,ale je to čtyřkolka.Zítra podám info než koupím,tak odpoledne napíši tak mi potom odepiš.
Kdyby to bylo slušné a vcelku dobré,tak by se to hodilo potom koupit ,ono zase od těchto lidí je to něco jiného jak od toho co jsem uváděl,tohle se zdá víc poctivější a co by tak tam mohlo nastat ??
Je to variabilní geometrie lopatek turbodmychadla - VGT, což zvyšuje výkon přes těch 90 kw. Pokud si to auto prohlédneš a je v zachovalém stavu s tolika kilometry - když to přeženu, tak je v záběhu.....

. Pořádně prohlédnout, jak radil zdeněk - všechny důležité skupiny - jestli někde třeba něco na spodku neprolíná - podívej se jestli není nově umytý spodek a motor - pak si to projeď a nešetři to - párkrát prudce zabrzdit - rozjet, pustit volant, jestli netáhne do strany - když ti budou tvrdit, že je to vyvážením kol, tak jim těch pár kaček dej ať je vyváží a projeď to znovu... Když si to půjdeš projet, nastartuj ty, nebo buď u toho,když to startují, aby ti nepřivezli už zahřátý motor - na studeném třeba poznáš nepravidelnosti - ale to tě straším, abys nepřišel o peníze. Pokud toho prodejce znáš, je solidní a dovolí ti prohlídku... je to slušné auto, ža slušné peníze a skoro nejeté...