1) jsi si na 100% jistý, že je to závada? Není to jen deaktivované (jako že je)? Na mém TG je to taky dead, ale cíleně, na mnoha autech jsme to nechali udělat na servisu, protože spotřeba kapaliny se ti líbit nebude a její dolévání ob týden už vůbec ne. Ostřikovače světlometů jsou blbost a auta to mají jen kvůli nějaké pitomé směrnici EU. A prská to pak po kapotě, což není moc cool když ji máš čerstvě navoskovanou, žejo. Rozmysli a nech to radši být, světla si sem tam otři hadrem, když už budeš mít tu potřebu

Stejně mouchy oprší.
2) zbytečné. Vlastnost převodovky, také nechat být. Budeš vyhazovat peníze z okna. K převodovce jen řeknu, že olej měnit po 60tkm a filtr se fakt nemění, musela by celá ven a rozkuchat. Mám 240tkm a šlape jak hodinky. Jo, když přehazuješ P R D, tak to má takový feeling, že se v převodovce něco ztěžka převalí, ale to je normál.
3) dělal jsem na TG před x lety v autoklempirstviDOTcz, podvozek dinitrolem, vejfuky stříbřenkou, dutiny. Rozhodně doporučuji na jakékoliv auto.
7) no, já jsem s xenony spokojený. Mám tam tuším Osram Xenarc Night Breaker Unlimited a k tomu v parkovačkách adekvátní diody, svítí fajn. Minimálně se většina lidí v dostatečném předstihu klidí z levého pruhu, takže vidět předpokládám jsou. Dálkáče má TG nic moc, paprsky jsou hodně úzce zaostřené, takže to svítí spíš do jedoho bodu před auto. Vlastnost/konstrukce světlometu, nenaděláš nic. Na druhou stranu to není nic hrozného. Musím říct, že světla jsou to jediné, co mě na autě dlouhodobě leze krkem. Od spodu se mlží. Mám podezření, že tam leze vlhkost dírama pro šrouby z nárazníku, takže to chci letos nějak dořešit.