i30 cw 2012 nebo Octavia
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: i30 cw 2012 nebo Octavia
Dácii opravdu ne,jak jsem psal na začátku Škoda nebo Hyundai.Vtom mám aspoň jasno,jedna s těchto dvou značek vyhraje určitě.Ještě jsem přemýšlel o Chevroletu ale jsou prý strašně drahý díly a servis,tak proto ze všech značek jsem to zúžil na dvě.
- Reklama
bartiik18
Mne sa viac páči Rapid, však to poznáš, 100 ľudí, 100 chutí.
michal-b3
Ak ti liftback nestačí, tak nič iné ako kombi ti nezostáva Ale je dobré, že to máš už takto vyšpecifikované. Možno to tu vyzerá ako písal Hardcam ako flame, ale aké máš požiadavky na svoje budúce auto?
michal-b3
Ak ti liftback nestačí, tak nič iné ako kombi ti nezostáva Ale je dobré, že to máš už takto vyšpecifikované. Možno to tu vyzerá ako písal Hardcam ako flame, ale aké máš požiadavky na svoje budúce auto?
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
[quote="caruser"]bartiik18
michal-b3
Ak ti liftback nestačí, tak nič iné ako kombi ti nezostáva Ale je dobré, že to máš už takto vyšpecifikované. Možno to tu vyzerá ako písal Hardcam ako flame, ale aké máš požiadavky na svoje budúce auto?[/quote
Napíšu to stručně,musí se my samozřejmě líbit,chci aby bylo dost prostorné a samozřejmě celkem slušná výbava.Za ty prachy ještě aby ne
michal-b3
Ak ti liftback nestačí, tak nič iné ako kombi ti nezostáva Ale je dobré, že to máš už takto vyšpecifikované. Možno to tu vyzerá ako písal Hardcam ako flame, ale aké máš požiadavky na svoje budúce auto?[/quote
Napíšu to stručně,musí se my samozřejmě líbit,chci aby bylo dost prostorné a samozřejmě celkem slušná výbava.Za ty prachy ještě aby ne
michal-b3
Skôr som mal na mysli, čo by malo byť pri výbere auta najdôležitejšie (bezpečnosť, hospodárnosť, servis, záruka atď).
Skôr som mal na mysli, čo by malo byť pri výbere auta najdôležitejšie (bezpečnosť, hospodárnosť, servis, záruka atď).
caruser píše:michal-b3
Tak to jo Bespečnost a hospodárnost určitě,proto chci také auto na LPG
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
poviem to tak... ked som videl toho modreho i30CW s testovacimi znackami, co odfotil tu kolega v OVe tak som si povedal ze by stalo za hriech vstupit do tej istej rieky
a chalani tu maju recht - porovnavat sluzobak #1 s par rokmi (konstrukcne & dizajnovo) s novinkou je scestne. Ak pride o#, ta bude super ale cenove noznice sa iste rozsiria, kedze Skoda chce vtlacit medzi oktavku a fabku novy rapid. To sa bavime o peniazoch. Pre mna by bola oktavka za trest, aj ked emocie za volantom moc neprezivam. Ale mat tak hrozne nudne a sedive auto (aj ked je v RS modrej) je proste za trest. Sukromne ani nahodou
a chalani tu maju recht - porovnavat sluzobak #1 s par rokmi (konstrukcne & dizajnovo) s novinkou je scestne. Ak pride o#, ta bude super ale cenove noznice sa iste rozsiria, kedze Skoda chce vtlacit medzi oktavku a fabku novy rapid. To sa bavime o peniazoch. Pre mna by bola oktavka za trest, aj ked emocie za volantom moc neprezivam. Ale mat tak hrozne nudne a sedive auto (aj ked je v RS modrej) je proste za trest. Sukromne ani nahodou
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexican píše:poviem to tak... ked som videl toho modreho i30CW s testovacimi znackami, co odfotil tu kolega v OVe tak som si povedal ze by stalo za hriech vstupit do tej istej rieky
Uš jsem to tu psal,měl jsem novou i30 půjčenou na týden a je to parádní svezení,můžu říct že je vní aji víc mista jak v OII.S Octavkou pojedu za týden tak uvidím jestli mě ještě nepřesvědčí,ale jak jsem psal kdybych se nebál že z hyundaiem budu víc v servisu jak na cestách tak bych se vůbec nerozmýšlel a šel do něj.
michal-b3
Vozidlo s LPG je po bezpečnostnej stránke na tom lepšie ako benzínové. Porovnaj plastovú nádrž pri benzíne s niekoľkomilimetrovým plechom a bezpečnostným ventilom pri LPG. Z hľadiska prevádzkových nákladov je LPG na tom rovnako ako diesel, prípadne o niečo výhodnejší.
Vozidlo s LPG je po bezpečnostnej stránke na tom lepšie ako benzínové. Porovnaj plastovú nádrž pri benzíne s niekoľkomilimetrovým plechom a bezpečnostným ventilom pri LPG. Z hľadiska prevádzkových nákladov je LPG na tom rovnako ako diesel, prípadne o niečo výhodnejší.
caruser píše:michal-b3
No to já vim,diesel nechcu proto volím LPG teď ještě co zvolit Škoda nebo Hyundai
To už bych počkal a došetřil: http://automodul.idnes.cz/bmw-rada-3-31 ... kw-c357131
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
airwaves píše:To už bych počkal a došetřil: http://automodul.idnes.cz/bmw-rada-3-31 ... kw-c357131
No je to pěkný ale na mě už příliš drahý.
caruser: sestra ma Corsu D, po dvou letech shnil vyfuk, kvalita laku je absolutne priserna a to auto umyvam jen ja rucne stejne jako dalsi auta. odesla jednotka pasu (8000Kc) a uz jsem musel menit i predni brzdy a to auto jezdi jen v pondeli do Prahy a v patek z Prahy po dalnici 30km, pres tyden a pres vikend stoji. Nastesti znackovy dily (Textar atp.) jsou na to docela levny, takze bezny servis se da utahnout a kdyz odejde nejaky specifikum, tak na vrakacich uz tyhle posledni Corsy jsou.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam
Vdele som, že Ople nie sú zázrak, ale až tak zle
No ale tu sa ukazuje výhoda nemeckého auta, na vrakáči zoženieš čokoľvek, toto je nevýha po skončení záruky
Vdele som, že Ople nie sú zázrak, ale až tak zle
No ale tu sa ukazuje výhoda nemeckého auta, na vrakáči zoženieš čokoľvek, toto je nevýha po skončení záruky
caru: s tim souhlasim. Beru to jako nevyhodu i vzhledem k tomu, ze zaruka vubec je. Mel bych zajem o spoustu "dilu", ktery zaruka nevyresi, ale mam smulu, nic neni. Nemec ma sice zaruku dva roky, ale vsechno se na nej da kdekoliv, levne, bez prace a nervu sehnat. Jak jsem driv koncern nemusel, tak uz delsi dobu bych si ho umel predstavit, samozrejme jen nektery modely, Fabie je pro me designove na urovni Fiata Multiply.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
len kde sa beru tie lacne diely? jedneho dna prides k svojmu autu a odrazu nemas predne {xenonove} svetlomety, lebo ich niekto chcel kupit lacno...
{tak, ako sa to stalo znamemu}
{tak, ako sa to stalo znamemu}
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane