Prva neprijemnost
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Prva neprijemnost
matej1410
človeka to serie... ja s takýmto, ale o niečo väčším jazdím už asi 3 roky. Držím ti palce, ale vytiahnuť plech v mieste takej ostrej hrany a vtlačený tak hlboko považujem za zázrak. Ale zázraky sa dejú, viď môj zadný blatník, ktorý mali odrezať a nakoniec vytiahli. Možno by bolo lepšie len pregytovať a prestriekať. Ono totiž pri spätnej deformácii plechu popraská aj to, čo bolo pred tým dobré......
človeka to serie... ja s takýmto, ale o niečo väčším jazdím už asi 3 roky. Držím ti palce, ale vytiahnuť plech v mieste takej ostrej hrany a vtlačený tak hlboko považujem za zázrak. Ale zázraky sa dejú, viď môj zadný blatník, ktorý mali odrezať a nakoniec vytiahli. Možno by bolo lepšie len pregytovať a prestriekať. Ono totiž pri spätnej deformácii plechu popraská aj to, čo bolo pred tým dobré......
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Reklama
Zdravím tak se připojuji k tomuhle nešťastnému tématu .Dnes ráno mě orval nějaký dobrák když jsem byl u našich na návštěvě.Samozřejmě bez lístečku s kontaktem,takže museli přijet kluci s majáčkem a pěkně si to celé zdokumentovat...
- Přílohy
-
- 2014-04-12-0062.jpg (42.61 KiB) Zobrazeno 2402 x
-
- 2014-04-12-0061.jpg (41.85 KiB) Zobrazeno 2402 x
-
- 2014-04-12-0060.jpg (42.1 KiB) Zobrazeno 2402 x
Hyundai i30 1.4MPI 73kW Cool Red
A Ty sis nedal Hyundai pojistku při koupi ? Bylo to nejjednodušší, co nám nabídli, tak jsme ani nepočítali ani nešpekulovali. To je škoda, jestli ji nemáš, je docela výhodná, když se teda už něco stane.
1,6 GDI 5d Fleet parking Ice blue 12/2013
----------------------
Současně stále až do skonání silver Felicia 1,3 MPi 50kW 3/2000
----------------------
Současně stále až do skonání silver Felicia 1,3 MPi 50kW 3/2000
To jsou snad 2 události naráz? Nahoře klasicky stržená hrana a u kola si někdo hrál s klíčem nebo hřebíkem NE ???
Jo lidi jsou sv..ě, taky už jsem to pocejtil, bohužel
Re:
Presne, prave proto se ptambony píše:No co klasika odlozeno pro nezjisteni pachatele... Max to muzes dat na pojistku pokud mas...
odeslano z telefonu.
odeslano z notebooku z pohovky v rohu u okna
i30 1.4 + kn, 12/2007
Samozřejmě že pojistku mám,i havarijko.No a potom co odjeli mi všímavá sousedka přišla říct kdo to byl takže pachatele už mám.Takže jsem hned volal jak jemu a co mě překvapilo nevykrucoval se aniž bych mu řekl že už jsem to nahlásil,tak i policii a jim jsem dal jméno a kontakt.Teď ho jen prý musí dohnat aby to s ním sepsali.Prý už to teď budou řešit sami a mě čeká jen pojišťovna a servis...
Ne ne jen jedna,celé se mu to podařilo najednou bohužel..milda h píše:To jsou snad 2 události naráz? Nahoře klasicky stržená hrana a u kola si někdo hrál s klíčem nebo hřebíkem NE ???
Tak jako jeden z mála jsi měl štěstí (všímavou sousedku) a tomu prasákovi ať to nechá pojišťovna celé uhradit - pro výstrahu - včetně šetření těch co pomáhají a chrání. A pak pověsit za kou.... do průvanu.
- Nexus
- Kontaktovat uživatele:
Tom-i30: a jak k tomu přibližně došlo jestli to není tajný? Měl nějakej omlácenej offroad že ho to nezajímalo, nebo si stál tak natěsno že nemohl projet? Navíc klika je docela vysoko a nepřipadá mi to jako lehká pusinka což je na parkovištích řekněme na dením pořádku.... dotkne se, nejde, couvne a zkusí znova já na podzim přišel o zadní nárazník. Přijdu si tak zvesela k autu a on potvora leží z části na zemi za autem. Lísteček taky nikde, komplet servaný ty plastový očka na kterých drží. Naštěstí jsem měl v kufru kurtny, takže jsem ho přitáhl a doma měnil za druhý
Sonata V6 2.7 229tis LPG :)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
Lantra rv. 94 1.6i 220tis LPG
Peugeot 301 1.6i allure+ 150tis LPG
†Toyota Corolla 1.4 rv. 97 LPG 414tis km
††† 3x Sonata V6 2.5 rv. 99 LPG (díly k dispozici)
To ano štěstí velký Seběhlo se to tak že jsem zaparkoval auto u našich v ulici,je slepá takže žádný provoz a vyběhl k nim.Jen jsem si všiml ze nademnou stojí auto,normální osobák,kombík.Místo na projetí tam nebylo,aspoň jsem si to myslel no a když jsem ani ne za 15 minut šel zpět k autu všiml si že ten "dobrák" se pokusil protáhnout.A takhle to dopadlo.Co jsem se dozvěděl tak je to takovej ten případ že za střízliva ho ani není možné vidět.A nebylo to poprvé co tohle udělal,takovéhle "nehody" prý má docela často.
Nevím proč prostě nevylezl z auta,nezapískal(máme psy a ti hned začnou štěkat když je někdo u vrátek) nebo nezatroubil,jsme v podstatě na vesnici a to je tady normální že na sebe upozorníš když potřebuješ projet.Fakt nechápu...
Teď mám akorát starosti navíc...tohle je moje první pojistná událost,když jsem se díval na nějaké ty formuláře od pojišťovny šla mi z toho hlava kolem a ještě musím vybrat servis kde odvedou práci na výbornou a nezprasej to... jak jsem četl výš...
Nevím proč prostě nevylezl z auta,nezapískal(máme psy a ti hned začnou štěkat když je někdo u vrátek) nebo nezatroubil,jsme v podstatě na vesnici a to je tady normální že na sebe upozorníš když potřebuješ projet.Fakt nechápu...
Teď mám akorát starosti navíc...tohle je moje první pojistná událost,když jsem se díval na nějaké ty formuláře od pojišťovny šla mi z toho hlava kolem a ještě musím vybrat servis kde odvedou práci na výbornou a nezprasej to... jak jsem četl výš...
... sám sis odpověděl proč nezapískal když seš vožralej tak se vejdeš všade a potom už tuplem se nepřiznal, přece nepříde vo řidičák kvůli škrábnutýmu hjondéé :-((
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
No jo jenže on se přiznal...Spíš mu to nemyslí díky chlastu Akorát si blbec přidělal starosti
Tak včera jsem si vyzvedl autí ze servisu,oprava naprosto bez problémů.
22.4 přistaveno do servisu a 25.4 bylo hotovo.
Není nic poznat auto je jako když jsem ho přivezl z prodejny,takže servis RV Autoprofi na Příbrami vřele doporučuji.
22.4 přistaveno do servisu a 25.4 bylo hotovo.
Není nic poznat auto je jako když jsem ho přivezl z prodejny,takže servis RV Autoprofi na Příbrami vřele doporučuji.