Dalin píše:Toho Leona ti nežeru.
Nemyslím tu převodovku, to se může stát. (i když zjistit u importéra za poslední 2 roky měněnou převodovku po 1500km by neměl být problém)
Ale ten prodej a jásání nad "lepší" i30?
Máš hodně velkou smůlu po 3 letech se koroze vyskytuje max u korejců u Octávky jsem to ještě neslyšel.
U mne jsi docela ulhanej, jednu věc by jsem zkousl ale dvě ne, to by jsi měl fakt v rukou nasráno.
Teď jsem si přečetl tvé minulé příspěvky a nemá smysl ti vůbec na něco odpovídat, vypadá to , že máš v hlavě nasráno ,že i30 byl tvůj sen, ale nebyly korunky co ?
tak jí tady ostatním jen haníž
jak jednoduché, na každým fóru se najde trotl tobě podobný
a dále už na tebe nebudu reagovat, tak se opět rozepiš, ikdyž už dobře vím co budeš psát
Jinak co se týče Seatu jako celku, hodně mě zklamala dostupnost autorizovaných servisů v ČR je jich hodně málo, v Ústeckým kraji pouze dva a v středočeským pouze 1 !!! Jakmile se vyskytl problém tak byl problém tam to rychle odtáhnout
a aby na mě páni v Seatu měli čas
A co se týče turba u Seatu to bych se tu opět mooooc rozepsal, a co na to seat malá konstrukční chyba
Hyundai i30 kombi 1,6 MPI D-CVVT 88 kW, Trikolor, Paket parking + Dvouzónová aut. klimatizace - od 8/2013
Seat Leon 1.9 TDI 77kW -minulost
Peugeot 406 1.8 16V - minulost
Škoda Octavia II 2.0 TDi Elegance - minulost
Renault 19, 1.8 16V 99kW - minulost