i30 1.4t-gdi dct - JoKo

Založte si své téma a představte svojí i30 ostatním

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

JoKo
Kontaktovat uživatele:

Re: i30 1.4t-gdi dct - JoKo

Příspěvek od JoKo »

dakuejm chlapi, snad nedostatky rychlo vyriesim a servis uz budem navstevovat len pri servisnych prehliadkach...

dibarbora, poznamku o cenach som pisal pre ludi, co by ma chceli presviedcat, ze elektro ma vyjde na "palive" lacnejsie... za starych cias by to bola pravda, ale aktualne ma sidliskove pomery o elektromobilite nenechavaju ani len uvazovat... nie len po ekonomickej stranke, ale aj po praktickej. hoci si myslim, ze na moje jazdenie by bol najvhodnejsi phev, ale...

idam.i, gratulujem k zmene :) co ta milo prekvapilo, alebo potesilo na cupre? alebo na co si nevies zvyknut oproti hyu, ci insignii? :)
auto som mal na inzerate vystavene asi mesiac, ked som mal presne 0 telefonatov, tak som ho dal na vykup do aaa. myslim si, ze sme sa dohodli k obojstrannej spokojnosti a nasledne do tyzdna auto predali :lol: navyse, ziaden iny autobazar nechcel vykupit tarraco :D a to som ich oslovil asi pat, alebo sest...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj

hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Reklama

idam.i

Re: i30 1.4t-gdi dct - JoKo

Příspěvek od idam.i »

Najviac ma na Cupre baví prevodovka.Vďaka nej je auto živé a pôsobí dynamicky.Pritom absolútne bez trhania či iných zlozvykov.Tá 2,0 s 300koňami musí byť sila.Bál som sa 19tiek no sú v poho.Auto sedí fakt dobre.Je pevné no nie uskákané.Matrixi na Insi sú lepšie aj keď to je fuul LED. Sedačky super napriek tomu,že pôsobia obyč.Spotreba je OK.V mixe v pohode do 7 litrov.
Čo mrzí.Musím riešiť palubku.Na nerovnostiach vpravo vrzá.Prevdepodobne pravý vetrák.Občas divne funguje otváranie bez kľúča.Zvykám si na ovládanie cez tablet.
Celkovo spokojnosť.Dúfam že to tak bude aj po čase.
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Auta členů“