Tak mě zase změřili :-(
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Tak mě zase změřili :-(
Aj ked kilo je kilo tak myslim ze si obstal este pomerne dobre...
- Reklama
Tak ja jsem uz skoro rok s plnym poctem, nejvice mi strhly dva body za 70 v obci (+1000Kc) a kdyz nebyl bodovy system, tak za 79km/h 200Kc a tenkrat to pro me bylo docela dost penez. Najeto mam se svymi auty pres 230tkm (40 + 120 +70) + cca 30tkm s firemnimi, tatovymi nebo jinymi auty z rodiny. Jelikoz cim dal vic jezdim na spotrebu a komfort, bodu uz se tak nebojim. Ale mam pocit, ze cim jedu normalneji, tim vic se bojim toho, ze se necham nachytat na blbosti (treba 54km/h v obci).
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To já jezdím jako prasátko (protože jsou mnohem větší prasata), teda pouze sám a pouze mimo město.
A teď jsem vezl kamarádku, to jsem jel jako ultra-mílius, zahnu k ní do ulice jako obvykle, a už mě měli. Ty ku*vy tam totiž daly zákaz odbočení! Ale tak pro mé pěkné oči to bylo jen za 300,- Kč. To ještě jde, ne?
A teď jsem vezl kamarádku, to jsem jel jako ultra-mílius, zahnu k ní do ulice jako obvykle, a už mě měli. Ty ku*vy tam totiž daly zákaz odbočení! Ale tak pro mé pěkné oči to bylo jen za 300,- Kč. To ještě jde, ne?
ja si jeste pamatuju jak me v bezbodovy ere zmerili v 23:00 ze serpentyn tedy z kopce, kdy jsem jel na volnobeh, jen jsem pribrzdoval, zrovna jsem jel od pritelkyne spokojenej, zadnej umysl jet rychle a najednou zablesk a dole uz cekali 57km/hd, jeste na me, ze kdybych jel o dva min, ze by me nechali. navic jsem nemel u sebe penize a ten polis se me na rovinu zeptal jestli si to nechci vybrat..tak rikam ok, jeli za mnou asi 200metru k nejblizimu bankomatu, vybral jsem, dal jim litr a nase cesty se rozdelili..Zpatecne mi to pripada naky divny
Hyundai coupe 1.6 98 16V
v nebodové době s čerstvým řidičákem jsem jel na R19 16V (99kW) do školy, tehdy ještě na střední. Výjezd z města do kopce, ale je tam most, co byl v opravě a snížená rychlost z 50ti na 40km/h, 50m za mostem konec obce, takže už na mostě jsem vždy měl více (je to do kopce a dobře se tam předjížděly slabší auta). Před mostem ještě křižovatka, odkud jsem vyjížděl. Do toho kopce jsem předjel asi 5 aut a na kopci policejní felda a policajt s plácačkou na mě už mával. V tu chvíli jsem tam měl trojku a asi 145km/h. No prostě prase a 18let, naštěstí je tahle éra za mnou. Samozřejmě jsem to nedobrzdil a zastavil až o 50m dál. Policajt mě doběhl, udejchanej, ale profesionálně si řekl o papíry bez zbytečných keců. No a že mi na mostě kde byla 40ka naměřili 92km/h (to jsem jel teprve na dvojku, jela kilo a prej rekordman dne, řikal mi to spolužák druhej dne, co je ho otec se znal s někým na policajtech. Prej tmavěmodrá sportovní 19ka, kterých tehdy moc vidět nebylo, ale často se pletla s obyč 8V verzí, co měla o 50PS míň). Tehdy za překročení o 30km/h se braly papíry, ale dostal jsem 500CZK pokutu. Chytl jsem dobrýho policajta....
Co mám Coupé, pokuta za rychlost žádná, vlastně žádná pokuta.
Co mám Coupé, pokuta za rychlost žádná, vlastně žádná pokuta.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Ja som ako tak obstal dobre, lebo som uz bol spoteny ze na mna vyblafne 360€ pokuta a 2 roky zakaz soferovania....
Ale stve ma to ze vcera som spravil vyse 60km co som jazdil jak prasa mimo mesta (Bratislava- Senec a spat), pripraveny ze z nejakeho kuta vybehne policajt a zmiereny s velkou pokutou.
Nuz a prejdem poslednu krizovatku v meste k mojmu domu myslou mi preblisne ze: "Aaa uz som doma, uz sa mi nic nemoze stat a za dve sekundy na to zrazu vyletel policajt aj s tercikom."
Tak za 100 € ale bez bodu
To som isiel od tatka z roboty ktr isiel po mne 15 minut, a on dosiel skor odmov ako ja, ironia co?
No nic zase rok budem slusne jazdit ako vzdy. Zatial to vychadza tak ze rocne jedna pokuta 2000,- SKK/66€ a teraz 100€.
Ale cloveka to nastve takcitak Takze jazdite slusne a rozmyslajte skor nez nieco spravite.
Ale stve ma to ze vcera som spravil vyse 60km co som jazdil jak prasa mimo mesta (Bratislava- Senec a spat), pripraveny ze z nejakeho kuta vybehne policajt a zmiereny s velkou pokutou.
Nuz a prejdem poslednu krizovatku v meste k mojmu domu myslou mi preblisne ze: "Aaa uz som doma, uz sa mi nic nemoze stat a za dve sekundy na to zrazu vyletel policajt aj s tercikom."
Tak za 100 € ale bez bodu
To som isiel od tatka z roboty ktr isiel po mne 15 minut, a on dosiel skor odmov ako ja, ironia co?
No nic zase rok budem slusne jazdit ako vzdy. Zatial to vychadza tak ze rocne jedna pokuta 2000,- SKK/66€ a teraz 100€.
Ale cloveka to nastve takcitak Takze jazdite slusne a rozmyslajte skor nez nieco spravite.
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
každej sme asi dřív jezdili jako prasata občas. ale postupem věku a sem tam nějakým prohřeškem, nebo nějakou bouračkou se člověk srovná.
co sem koukal na net, tak passaty už pochytali a udali dost pokut. a nikdy nevíte kde zrovna kdo nebo co stojí, odkuď na Vás s tou plácačkou vyběhnou.
nedávno na moravě, někde na ostravsku dělali benga akci, dole na zemi 15 aut s obrazovkou a nahoře vrták. ten přenášel obraz live přímo dolů do aut a ti si jen počkali na hříšníka. jednomu se podařilo zátarasy prorazit, prostě jim nějak projel a dostal se v poho domů. zaparkuje u domu, vynde z auta, že půjde dom a vedle na trávníku přistane vrták a sám nejvyšší kterej tam tu akci řídil, mu vyměřil pokutu, ukázal přestupek. a bylo po ptákách
co sem koukal na net, tak passaty už pochytali a udali dost pokut. a nikdy nevíte kde zrovna kdo nebo co stojí, odkuď na Vás s tou plácačkou vyběhnou.
nedávno na moravě, někde na ostravsku dělali benga akci, dole na zemi 15 aut s obrazovkou a nahoře vrták. ten přenášel obraz live přímo dolů do aut a ti si jen počkali na hříšníka. jednomu se podařilo zátarasy prorazit, prostě jim nějak projel a dostal se v poho domů. zaparkuje u domu, vynde z auta, že půjde dom a vedle na trávníku přistane vrták a sám nejvyšší kterej tam tu akci řídil, mu vyměřil pokutu, ukázal přestupek. a bylo po ptákách
dobrý.... my teď trochu popíjeli na tenisu a já šel domu pěšky, známej si neuvědomil, že už tejden bydlí jinde a jen domu přes celý město, no a za zatáčkou cajti, už už myslel, že stavěj jeho ale bylo to na auto před ním i když jelo taky 50. V tu chvíli by prej mohl strachy prdelí štípat kably a kdyby do něj někdo vrazil vidle tak by to necejtilmizerove píše:každej sme asi dřív jezdili jako prasata občas. ale postupem věku a sem tam nějakým prohřeškem, nebo nějakou bouračkou se člověk srovná.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák