Zaprvé jsem tam vypotil sebe,ale hlavně mrkněte na toho típka přede mnou (lokki)a na ty komentáře.
Je to fakt zajímavý-upozorňuju číst komentáře podle datové poslopnosti.(tj.od spoda nahoru).
Čautě.

Moderátor: Moderátoři
Rave píše:tak kdyz se delam spojku tak lozisko delam automaticky.
No ustne 100 000km.To je hezky ale aby to byla pravda.
Ja davám teda 8 000km do prvni vymeny oleje at mam jistotu ze tam nekdo nanaleje olej z lidla.A taky samozrejmne jak na jakej motor.
Ty woe, to je jasny, ja ji mam legal. Taky se ma nosit skryte, to je jasny ze ji nebudu tahat na vaclavaku, ale v hlubokem lese, nebo na prehradnim moste v noci, kdo viRave píše:to : flashdriver
Bouchačka hezká.ja radsši používám ruce a taky sem zato koukal v brne z vazebky na fakultni nemocnici.Ten kvér na nekoho vytahnout tak jdes a ani nemrknes.
Rave píše:to : flashdriver
Bouchačka hezká.ja radsši používám ruce a taky sem zato koukal v brne z vazebky na fakultni nemocnici.Ten kvér na nekoho vytahnout tak jdes a ani nemrknes.
Máš tam chybuRave píše:ja radsši používám ruce a taky sem zato koukal v brne z vazebky na fakultni nemocnici.
hlavně at ti to vydržídudus píše:Jinak mrkněte na http://autorecenze.centrum.cz/car_list. ... 229&yd=off
Zaprvé jsem tam vypotil sebe,ale hlavně mrkněte na toho típka přede mnou (lokki)a na ty komentáře.
Je to fakt zajímavý-upozorňuju číst komentáře podle datové poslopnosti.(tj.od spoda nahoru).
Čautě.
Borek píše:Máš tam chybuRave píše:ja radsši používám ruce a taky sem zato koukal v brne z vazebky na fakultni nemocnici.-nechtěl jsi napsat,že jsi se "za to koukal v Brně z FAKULTNÍ NEMOCNICE na VAZEBKU"?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |