vymena ziarovky
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Svietenie
a nevedel by si poradit ake ziarovky by som mal kupit?
- Reklama
Re: Svietenie
Po cca 20 vteřinách hledání: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=157&t=25959
je to tak těžké ?
je to tak těžké ?
Re: vymena ziarovky
Temata slouceny
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Tak už jsem je sehnal a najednou se mi zdají potkávačky zase moc žlutébony píše:Nema nahodou nekdo tip, jake zarocjy do parkovacek? Jak jsem osadil osramky do potkavacek tak parkocacky jsou strasne zlute... Nevi tu nekdo o parkovackach bile barvy?
- Přílohy
-
- 20130919_064246.jpg (71.25 KiB) Zobrazeno 1623 x
bony - z té fotky to vypadá, že máš ty parkovačky do modra, to zavání flastrem od aktivního Orgána nebo ta fotka jen klame ?
Vy vite jest o nejaky belejsi barve?
- Přílohy
-
- led.jpg (26.66 KiB) Zobrazeno 1584 x
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Chalani chcel by som si vymeniť žiarovky na podsvietenie špz...chcel by som niečo modré,vymieňali ste niekto? poraďte aké tam dať
Tak modré podsvícení na SPZ to je vstupenka na pořádnou pokutu...Maťozv píše:Chalani chcel by som si vymeniť žiarovky na podsvietenie špz...chcel by som niečo modré,vymieňali ste niekto? poraďte aké tam dať
Zdravim, keď už sa tu bavíte o výmenách žiaroviek, tak dnes som riešil osvetlenie schránky pred spolujazdcom. Žiarovka nakoniec nebola vypálená, ako som tú krytku vyberal, tak sa rozsvietila. Čo mi je však čudné, že to svieti stále. Aj pri zamknutom aute. Je to normálne? Alebo je tam nejaký oneskorovač?
Ahoj, no to ze sviti stale neni vubec v poradku ( pokud jsem to tedy pochopil spravne, tak sviti porad ikdyz zamknes auto ). Mela by svitit pouze jakmile otevres kastlik ( je jedno jestli mas zapla svetla nebo ne, proste kdykoliv, kdyz otevres kastlik ).
Jinak podobnou zkusenost mam s osvetlenim kufru. Na dovolene prestalo svitit, jak jsem se v tom zacal vrtat tak se rozsvitilo, ale druhy den zhasla zarovka finalne. Nevim kdo tam vymyslel tu zarovicku, ale je to takovy maly bazmek, ktery nejde nikde sehnat. Probehal jsem co slo a nikde nic podobneho nemaji, nakonec v jednom autoshopu meli tenci a 2 mm delsi. Podarilo se mi ji tam narvat, sviti to mene, ale sviti. Lec posledni dobou se opet zhasina. Poklepani nepomuze, staci zavrit a otevrit kufr a zase sviti Asi tam maj kluci z Nosovic nejake sotky
Jinak podobnou zkusenost mam s osvetlenim kufru. Na dovolene prestalo svitit, jak jsem se v tom zacal vrtat tak se rozsvitilo, ale druhy den zhasla zarovka finalne. Nevim kdo tam vymyslel tu zarovicku, ale je to takovy maly bazmek, ktery nejde nikde sehnat. Probehal jsem co slo a nikde nic podobneho nemaji, nakonec v jednom autoshopu meli tenci a 2 mm delsi. Podarilo se mi ji tam narvat, sviti to mene, ale sviti. Lec posledni dobou se opet zhasina. Poklepani nepomuze, staci zavrit a otevrit kufr a zase sviti Asi tam maj kluci z Nosovic nejake sotky
Hyundai i30CW 1.6GDi, 99kW, 2016 "Kraken"
MG ZS 180 2,5 V6, 130kW, 2003 "Cipajz"
Čo bolo to bolo:
Hyundai i30 II 2012 1.6 CRDi
Hyundai Elantra 1.6 GL
Rover 25 2.0 iDT
Hyundai Lantra 1.5
Škoda 105S
MG ZS 180 2,5 V6, 130kW, 2003 "Cipajz"
Čo bolo to bolo:
Hyundai i30 II 2012 1.6 CRDi
Hyundai Elantra 1.6 GL
Rover 25 2.0 iDT
Hyundai Lantra 1.5
Škoda 105S
Mám dojem, že světlo v kufru má vypínač v zánku kufru, hledej problém tam...
Tak žíarovka v kastlíku nakoniec po zamknutí auta zhasne, ale trvá to dobré 2 minúty. Tiež sa mi to nezdá byt v poriadku, podľa mna by tam mal byť nejaký spínač, len netuším kde by mohol byť.