Velké dilema i40 nebo Škoda Superb

Evropský nástupce Sonaty

Moderátor: Moderátoři

Hardcam

Re: Velké dilema i40 nebo Škoda Superb

Příspěvek od Hardcam »

hezky auticka jsi dostal k Vanocum, budes si s nimi ted hodne dlouho hrat?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

draslik
*

Příspěvek od draslik »

airwaves píše:AUTO 7 z 16. prosince strana 36 - 37 i40,INSIGNIA a nebo Superb? Ale to máš asi přesčtený a jsou tam nudný data. První insignie, druhý superb a třetí s odstupem i40.

mmv nereaguj na ně a bude klid. Vůbec si jich nevšímej. On je to stejně jen jeden člověk a nebo bratři :D :D :D Já to řeknu tatínkovi a on jim vyhlásí válku.
Takhle zamindrákovanýho člověka jsem už dlouho neviděl. Psát tady nesmysly a schovávat se za monitor a klávesnici, tak to umí každej blb.

Nechci se tě nijak dotknout, ale příjdeš mi jako typickej kolbenkář, který si o i40 a autech ve stejné třídě může nechat akorát zdát! Místo aby jsi tady vznášel nějaké konstruktivní otázky / odpovědi, tak jenom urážíš ostatní.

A pokud je to jinak, tak se ti upřímně omlouvám!
Hyundai i40 CW, Experience Premium + Navi, 1,7 CRDi, 100kw, manuál
mattycz
*

Příspěvek od mattycz »

Tak hloupého člověka jako je airwaves jsem dlouho na foru nepotkal.
Mimochodem rozumíte někdo těm jeho slátaninám ?
stago
*

Příspěvek od stago »

mattycz píše:Ještě jeden dotaz, jak je to s místem nad hlavou u řidiče.Četl jsem neco o malém místě nad hlavou a krátké draze při snížení sedačky. Mám 187 cm.Diky
Taky jsem resil podobny problem, mam 197cm, a misto nad hlavou byl parametr cislo 1 :-)
u i40 to jeste jde, pokud nebudes mit panoramatickou strechu, to se pak snizi strop o 5cm.
Urcite doporucuju pujcit vuz a zkusit provoz v meste. Nejhorsi je to s viditelnosti na semafory, jsou nahore a porad se musim krcit abych na ne videl. Dale pak je problematicky vyhled pres levy A sloupek, je docela siroky + zpetne zrcatko, schova se za nej i cele auto.
Vse ale zalezi na poloze ridice, jak daleko od volantu sedis a jak blizko je hlava pod strechou.

i40 neni v tomto ohledu idealni, ale bohuzel, konkurence na tom neni o nic lepe, spis hur.
Ja osobne tedy jsem s i40 spokojeny, jako s rodinnym autem. Jedine minus je spotreba po meste. Ale s mym najezdem je to OK.
i40 CW 2.0 GDI A/T Style + Navi, phantom black - PRODÁNO
airwaves

Příspěvek od airwaves »

Tak ty autíčka tam dělám manažera :D :D :D a jinak se bavím díky že to berete s nadhledem.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
mmv

Příspěvek od mmv »

to airwaves: když už si henten manager , kolik si jich koupil ?? 10 ?? a daj ti tím pádem na jedenactý nějakou lepší cenu ?? nebo šilháš po konkurenci ?? třeba BURAGO tam to maj zmáknutý :roll: ale jinak dobrá antikorozní úprava ;-)
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
airwaves

Příspěvek od airwaves »

Jo díky, antikorozně dobrý. Jenže problém všech plastů, sluníčko. Za osm let se to rozpadá. Nikdy nevíš kolik kam číňan nasypal uv stabilizace. Ale jsou zdravotně nezávadný. Slevu dostala máma. :cry: A už toho nech nebo nás odpojí. Teď vážně co s tím supem?
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
mechoun
**

Příspěvek od mechoun »

Jeden napravenej co prozřel. Sice v nižším levelu, ale i tak: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014010102
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
Odpovědět

Zpět na „i40“