Šutřík píše: Ale v auto jako takový začínám pomalu ztrácet důvěru
Cheche, kolik máš nalítané teďka? Já 17 tis. a důvěru jsem už dávno ztratil. Teda ne že by to auto nebylo spolehlivé (to by tak ještě chybělo), ale těch drobných kravinek a nesmyslů, co si to auto vymyslí, to je až neskutečné.
Mimochodem, já jsem zatím reklamoval to vracení páčky blinkru (2x neuznáno), křivě nasazenej volant (řešení zajímavé - v papíru z garančky napsáno "závada odstraněna", ale ústně mi řekli, že je to tak v pořádku a nic s tím dělat nebudou, což se také stalo), vrzající přihrádku u spolujezdce (neuznáno, mám dojet, až bude vrzat pořádně), sluneční clonu řidiče - nedržela ve svislé poloze a šla jakoby odpružená ke sklu (uznáno, vyměněno, nyní OK) a problémy se startováním a studenými rozjezdy (napoprvé neuznáno, moje výhrada, že když to nechali před testem stát půl hodiny, těžko to mohlo být studené, byla vyslyšena, napodruhé jsem to dovezl do servisu den předem a nechal tam stát přes noc, uznáno, odstraněno instalací jakéhosi softwaru, nyní naštěstí OK).
Upřímně řečeno jsem z toho dost znechucený - nejen z toho, že u nového auta bych si představoval tak aspoň rok bez jakékoli závady, ale i kvůli tomu přístupu; když třeba reklamuju vadu na páčce blinkru, nechápu, proč mi není uvěřeno a s tím, že závada se neprojevila, jsem poslán pryč. Jsem snad magor, abych si vymýšlel nějaké nesmysly jen kvůli tomu, aby mi rozvrtali nové auto, bez něhož se budu muset nejméně den obejít a ještě se s někým domlouvat, aby kvůli mně jel dvakrát do servisu (vyzvednout mě a dovézt mě)?