kam se vsici podeli?
Moderátor: Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi,myslel jsem na všechno-masožravci-řízek,vegetariáni si tam nalepí chleba.
Pro nás masožravce je několik variant,ale pro ty opravdové fandy značky nechám dovézt origo samolepky z Koree(přímo z kantýny H.)-řízečky z Bobíka(haf,haf).
Pro nás masožravce je několik variant,ale pro ty opravdové fandy značky nechám dovézt origo samolepky z Koree(přímo z kantýny H.)-řízečky z Bobíka(haf,haf).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Buď v klidu, pokud nebudeš jíst biftek, tak se ti nemůže nic stát. Tepelnou přípravou se bakterie ničí. Takže pořádně zahřej motor aspoň na těch 70° a můžeš bezpečně grilovatKarlos píše:Kuřecí raději nee - pozor na ptačí chřipku - aby sme nevyhynuli
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
4 řízkomilové:
Bacha na přepálenou strouhanku, mohli by sme si při lepení šniclosamolepy poškrábat okno!
..a jestli bude kuřecí šnicl s bacilem neva, ten můj pták stejně žádnou chřipajznu nedostane, páč zkaženýho se nic nechytá
Bacha na přepálenou strouhanku, mohli by sme si při lepení šniclosamolepy poškrábat okno!
..a jestli bude kuřecí šnicl s bacilem neva, ten můj pták stejně žádnou chřipajznu nedostane, páč zkaženýho se nic nechytá
Naposledy upravil(a) Hanz dne 12 bře 2006, 16:32, celkem upraveno 1 x.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Sdeli mi nekdo, co se stalo s tim Farmarem? Proc sem nechodi?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
...já bych kdyžtak slupnul stropní tapecírunk, jo?Felotron píše:Ja myslel nejaky jidlo, ale kdyz tak si uloupnu zrcatkomilosh píše:treba na moji nexiiFelotron píše:Anebo muzem vsadit na nejakou korejskou specialitu, at je to stylovy sraz...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
Já se také hlásím!Borek píše:Kurňa chlapi,nějak se to tu přestává hádat :evil:Snad se nechcete dohodnout-to mě nemůžete udělat
U nás ve městě je spousta sviní(prasátko žádné),ale z těch vám řízky nenadělám. Jak jsem se díval,tažné zařízení na Tiburona stojí 18000Kč(další svině-dovozce ),tak přívěs s grilem nebude(za ty prachy bych koupil JZD i s agronomem ).
Musím to trochu rozhádat,ať nás není na řízky moc. Navrhuji opustit tento klub a přestěhovat se na můj www.hyundaiklub.řízek. Všichni jste chtěli vědět změny oproti tomuto webu-bude jediná - každý nový člen dostane vstupní řízek a ten si připlácne na zadní okno -tím je definitivně vyřešena diskuse klubových nálepek .
Výhody jsou jasné-již z dálky přehledná identifikace členů a v případě ohrožení života(dopr.zácpa,zapadnutí v závějích)-je povoleno šnitzlnálepku zkonzumovat.
Tak kdo se hlásí ke mně do klubu?
Ad: "Výhody jsou jasné-již z dálky přehledná identifikace členů.." - nejenom to. Navíc se pozná, jak je kdo dlouho v tvém řízko-klubu. Služebně mladší kolegové budou mít šnitzlnálepku hnědé barvy, zatímco starší - zelené až pistáciové barvy. Možná, že těm nejstarším bude šnitzlnálepka v noci i fosforeskovat!
Accent 1.3i 63kW r.v.2004
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi myslím,že to dotáhneme k dokonalosti.
Ignorek správně popsal jak se pozná délka členství(podle barvy)a funkce podle velikosti.
Já jako zakladatel Hyundaišnitzlklubu,budu mít řízek přes celé zadní okno. Jen nevím co na to na technické -kdyžtak dostanou malý úplatek-budou si moci kousnout.
Ignorek správně popsal jak se pozná délka členství(podle barvy)a funkce podle velikosti.
Já jako zakladatel Hyundaišnitzlklubu,budu mít řízek přes celé zadní okno. Jen nevím co na to na technické -kdyžtak dostanou malý úplatek-budou si moci kousnout.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor