Hyundai sraz Morava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
No prece bude ...Kyrglik píše:Dobrá poznámka Trošku jsme odskočili z tématu...Co ta morava??zaludnikrs píše:tož sakra kde bude ten sraz 16v
Jak jiz bylo napsano ... 8-10.9.2006 u Uherského Hradiště. ... Teda doufam
V mimoni jsem chybel ... Ale tohle uz zvladnu ....
Muselo to tam byt super ... podle toho co jsem vsecno precetl ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Re: rade622
Bruce Lee píše:Už si leštím auto na ten big sraz Hyundai/Moravia.Konečne něco nového hned po autosalónu Brno.Byl jsem teď ve Vyškově na tuningu ale déšť tomu nepomohl...(slabá účast,ale jeden pěkný Hyundaiek červený).
tak to abych konečně dal to moje dohromady po strance karoserie ať Ti nedělám ostudu jo a na leštění přístavím ..
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Já to už nebudu opakovat synku, ty nejsi závaží! Ty seš všecko možný a největší průser je, že to nejde identifikovat ani popsat Prostě klenot mezi šutramaMates píše:Hanzy ale já nejsem závaží, že nééééééééééééé. Něco jídla něco pití a pozitivní vztah ke srandě je nutností.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Takže se k Matesovi chováš jako ke kvetině-nařezat,svázat a hodit do studený vodyHanz píše:Já to už nebudu opakovat synku, ty nejsi závaží! Ty seš všecko možný a největší průser je, že to nejde identifikovat ani popsat Prostě klenot mezi šutramaMates píše:Hanzy ale já nejsem závaží, že nééééééééééééé. Něco jídla něco pití a pozitivní vztah ke srandě je nutností.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
4Mates a Jozef:
Jozko, já sem pro Matýska jako půjčenej fotřík, tak on je pro mě kluk ušatej (vzpomeň si, jak blbě vypadal po ránu, vlastně furt ) a je ti jasný, o co jde A s tim dřevem to zaonačíme - vezmu motorofku, kdo se s tim má párat, ne? Až si uříznem (doufám, že ne ostudu) tak si zatopíme a vypijem....
Jozko, já sem pro Matýska jako půjčenej fotřík, tak on je pro mě kluk ušatej (vzpomeň si, jak blbě vypadal po ránu, vlastně furt ) a je ti jasný, o co jde A s tim dřevem to zaonačíme - vezmu motorofku, kdo se s tim má párat, ne? Až si uříznem (doufám, že ne ostudu) tak si zatopíme a vypijem....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Mates píše:Určitě myslíš že řezat se má dřevo jenže to umí nejlépe Jouda a pak zapít pivem viď taťko???
Já sekal a néé řezal a to je dvojí!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max