ale stejně tak to může být i čidlo kliky a vačky..... není signál není nafta
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Můžou být jen zaoxidovaný kontakty...
Moderátor: Moderátoři
Zkus si sehnat BT diagnostiku (do 300 Kč a appku Torque). Dělá mi to samé - když jedu tak, že "šolíchám" plyn (tj. za autem v koloně), tak je najednou auto mrtvé (bez turba). Někdy to hodí chybu i na palubku (rozsvítí se motor), ale většinou se prvních pár "chybiček" ukáže pouze v diagnostice jako chyba P0401 a palubka je v klidu. Někdy se to probere samo během jízdy (do minuty), někdy po novém nastartování, ale protože mě to neskutečně vytáčí, tak dřív stihnu provést vymazání chyb ŘJ pomocí Torque (už jsem tak otrávenej, že to dělám za jízdy a zatím se nic nestalo).energos píše:Zdravím. Jsem tu nový a potřeboval bych poradit. Mám tucson 4x4 103 kw crdi r.v. 2006. Problém je ten, že se stává jakoby auto spadlo do nouzáku.Žádná kontrolka se nerozsvítí.
Příklad. Jedu delší dobu za autem a když chci začít předjíždět,tak se autu nechce.Otáčky jdou max na 3000 tis. a dál ani ťuk. Zastavím,vypnu motor,nastartuju a zase jede jak z praku. Stává se to nepravidelně.Něco málo málo jsem tu už četl,ale nedobral jsem se k závěru.Většinou všem svítí kontrolka.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |