Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ten klicek se tam anii nehne, ale vim o cem mluvis...nejeden telefon jsem mel z pouzdra poskrabany.... uvidimeChasnik píše:Vypadá pěkně. Moje zkušenost se všemi kryty na klíč je taková, že nejlepší je cca jednou za čtvrt roku ho vyndat a vyčistit drobný prach z vnitřku obalu i povrchu klíče. Obal klíč chrání, ale na druhou stranu se pod něj dostávají prachové částice a protože se klíček vždy trošku uvnitř obalu pohybuje, tak to působí abrazivně.
Stejně to vlastně dělám např. s pouzdry na mobil. Potom to funguje jako má a je to skutečný ochránce klíče, ne postupný ničitel povrchu
Jeffe ja si na radio nejak nestezuju... je fakt ze nejsem zadnej audiofil, ale ani nepocituji spatnou kvalitu repro, na kterou si tady nejaci majitele stezovali. Pri predani vozidla me prodejce upozornoval, ze je novejsi audiosystem, ale nemel jsem moznost to porovnat s predchozi verzi. Radio mi obcas na chvilku zmlkne kvuli prechodu DAB, ale nejak me to nevzrusujejeffe píše:Ahoj, gratuluji k novému autu.
Já mám I30 Premium z 04/18 a štve mně mizerná funkce radia. Při slabším signálu reprodukce přeskakuje jak jehla přes drážku na staré gramodesce. Je to otravné. Na jiném tématu tu někdo před časem psal, že jde o nějaký problém s SW, že o tom Hyundai ví a bude to řešit. Tak by mne zajímalo, jak funguje radio v autě z 09/18. Dík za info.
Tak to buď rád, otravuje to a nemusíš být ani audiofanda, abys to poznal. S repráky jsem ale také vcelku spokojen.LukyDanek píše:jeffe píše:Jeffe ja si na radio nejak nestezuju... je fakt ze nejsem zadnej audiofil, ale ani nepocituji spatnou kvalitu repro, na kterou si tady nejaci majitele stezovali. Pri predani vozidla me prodejce upozornoval, ze je novejsi audiosystem, ale nemel jsem moznost to porovnat s predchozi verzi. Radio mi obcas na chvilku zmlkne kvuli prechodu DAB, ale nejak me to nevzrusuje![]()
Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |