Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
2jandaxx: pošleš mi ten članek o Crdi? bud přes SZ nebo na david.pechanec@post.cz díííík
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- Reklama
Re: Zástěrky
Díky, zeptám se tam a koupímtom píše:Mám všechny 4 koupené origo od hyundai, montoval jsem je sám, je to snadné, úplný antitalent to musí zvládnout do hodiny všechny...Pavel46 píše:Ahoj, nemontoval jste někdo zástěrky za přední a zadní kola na Accenta 2007. Má někdo případně nějaký tip jaké a kde?
Dík Pavel
Hyundai Accent ´07 1.4- Elegance - Beige Gold
ja som dal namontovat hned od nova predne zasterky, zdalo sa mi to logicke kedze auto ma predny pohon ... islo o 990,- plus k cene auta ... ale rozmyslam ze dam aj zadne, lebo po zime su mierne oderky v spodnej casti zadneho naraznika hned za kolesami ... ale pockam uz na prvy garancny servis, kde na nich vybalim aj to vrzganie z lavej casti a "pukanie" z mechaniky bezp.pasu (btw, este stale to neprestalo) ...
Hyundai Accent 1.5 CRDi Dynamik, Silver Arrow
-
- *
nazdarek accentaci
uz dlhsie to tu sledujem ale az teraz som sa rozhodol napisat aj ja vlastnim nove H kupoval som ho v KE v septembri a do teraz som na nom najazdil okolo 16000km zatial spokojnost az na teke malickosti ako to tu pisete to vrzganie na praej strane okolo bezpecnostneho pasu a teraz po najnovsom mi odisla tycka stabilizatora tak tento týzden by sa mali chlapci od H pohrat inac tie spotreby ozaj sa to pohybuje od toho kto aku ma tazku nohu.Ale inac spokojnost nadovsetko uz mi mozu hovorit ze korejec je smejd a to som pocuval aj na fiat punto mal som ho od 10000km a predaval som ho mal 135000km a menil som tam oblozenie tlmice a výfuk.Som rad ze ekzistuje taketo forum a ze to tu takto frci Prajem veeeela stastných km Kamosko
Od 15. května jsem rozšířil řady majitelů Accentu. CRDi, Elegance, mám tu sv. modrou metlu, interiér je v kombinaci černá a takovou šedobéžová. Ještě jsem si nechal doinstalovat do alarmu vnitřní čidla. Zatím najeto asi 400 km. Zástěrky jsem si nechal objednat s tím, že mi je namontují v servisu, je to pálka asi 1.800,-Kč. Já bych si je tam dal sám, ale je to nové auto, a aby nedělali ofuky kvůli garanci. Přešek jsem z Felicie a i když si na ní nemůžu stěžovat, nedá se to srovnat.
Re: nazdarek accentaci
Jak se na první pohled pozná že odešla tyčka stabilizátoru???kamosko2209 píše:uz dlhsie to tu sledujem ale az teraz som sa rozhodol napisat aj ja vlastnim nove H kupoval som ho v KE v septembri a do teraz som na nom najazdil okolo 16000km zatial spokojnost az na teke malickosti ako to tu pisete to vrzganie na praej strane okolo bezpecnostneho pasu a teraz po najnovsom mi odisla tycka stabilizatora tak tento týzden by sa mali chlapci od H pohrat inac tie spotreby ozaj sa to pohybuje od toho kto aku ma tazku nohu.Ale inac spokojnost nadovsetko uz mi mozu hovorit ze korejec je smejd a to som pocuval aj na fiat punto mal som ho od 10000km a predaval som ho mal 135000km a menil som tam oblozenie tlmice a výfuk.Som rad ze ekzistuje taketo forum a ze to tu takto frci Prajem veeeela stastných km Kamosko
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Jirka diky za nove vlakno
Ale jedna vec co ma uz dlhsiu dobu stve na tomto modeli, je zatvaranie prednych dveri... Proste nie a nie spravne ich zatvorit. Ked niekoho vezem, tak vzdy maju tito ludia so zavretim problem. Proste treba vynalozit vacsiu silu, co mi moc teda nevyhovuje... Som jediny s takymto problem?
Ale jedna vec co ma uz dlhsiu dobu stve na tomto modeli, je zatvaranie prednych dveri... Proste nie a nie spravne ich zatvorit. Ked niekoho vezem, tak vzdy maju tito ludia so zavretim problem. Proste treba vynalozit vacsiu silu, co mi moc teda nevyhovuje... Som jediny s takymto problem?
Accent 1.5 CRDi, 2007, Red Wine
Peaty, s těmi dveřmi mám stejný problém. Prostě jako by to ta guma brzdila. Když se to dá málo tak se to zavře špatně.peaty píše:Jirka diky za nove vlakno
Teď mám Hyundai Accent 1.5 CRDi
Předtím OPEL Corsa 1.0
Předtím OPEL Corsa 1.0