Matrix
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Nechci kvůli tomu zakládat zvlášť téma, a proto jsem to šoupnul sem. Přes " www. autodoplnky.cz " resp. "http://hyundai.autodoplnky.cz/hyundai-m ... x-s1849679" jsem si objednal loketní opěrku. Měly jsme opěrku už v GETZíkovi a Matrixu mi moc chyběla. Trvalo to sice celé dva měsíce , než ji poslali, ale jsem s ní nyní maximálně spokojený. Je vysoká (není stavitelná, ale to mi nevadí), široká a má velký úložný prostor. Montáž zvládne každý. Stačí vrtačka a vrtáček 2 mm, klíč a šroubovák. Opěrka se skládá ze dvou částí a to: 1. podpěrný kryt (ten se nasune na panel s ruční brzdou).2 vlastní opěrka se šroubky a vruty. Cena toho celého je 1760,-Kč. . Takže vy všichni co vám chybí opěrka, tak tuhle vřele doporučuji. Bohužel foto na webu úplně neodpovídá realitě a foto aktuální zatím nenám.
Matrix CHAMPION, 1,5CRDi VGT, rok 9/2006
Getz 1,3, rok 3/2003
Getz 1,3, rok 3/2003
Dostupná je. Sice trošičku hůře při povolování , ale není problém si na to zvyknout. Samozřejmě kdyby šlo na brzdu namontovat prodloužení tak o 3-5 cm, nemělo by to chybu. Jde taky když ji povoluješ, trošku nadzvednout opěrku, ale s tím já se nezabývám.
Getz 1,3, rok 3/2003
Getz 1,3, rok 3/2003
@Dorach) No právě, že ta za těch 1800Kč je podle mě jen pro typ Matrixe, který má středový panel.
V jiném internetovém obchodě jsem našel opěrku, která by teoreticky do Premia pasovala, ale je o tisícovku dražší, proto se mi zdá nabídka přímo od Hyundaie i s montáží solidní...
http://www.kamei.cz/Kamei/Loketni-operk ... _g530.html
V jiném internetovém obchodě jsem našel opěrku, která by teoreticky do Premia pasovala, ale je o tisícovku dražší, proto se mi zdá nabídka přímo od Hyundaie i s montáží solidní...
http://www.kamei.cz/Kamei/Loketni-operk ... _g530.html
Je vidět, že musím trošku reagovat. Ta opěrka co jsem inzeroval výše (cena cca 1800,-Kč) je opravdu pro Matrixe co nemá středový panel. Opakuji nemá a nemá a nemá . Bohužel obrázek vůbec neodpovídá skutečnosti. Ve skutečnosti se loketní opěrka skládá ze dvou částí. Opěrka a základna (kyž to tak nazvu). Základna se nasune na panel s ruční brzdou a vyplňuje celý prostor mezi sedačkami. Základna se přišroubuje k panelu s ruční brzdou. Na základnu se pak nasadí vlastní opěrka. Asi by bylo nejlepší nějaké foto. Pokusím se dodat. Namontované je to celé tak za cca 0,5-1 hodinu (dle pečlivosti a zručnosti montéra). Spokojenost velká. Opěrka je vyklápěcí, ale není stavitelná. Mě to nevadí, mám necelých 190 cm a je to akorát.
Getz 1,3, rok 3/2003
Getz 1,3, rok 3/2003
Souhlasím s Kaspim.
Byl bys tak hodný Pavlo 11 a opěrku nafotil? Ono je rozdíl dát 1.800,-Kč nebo 3.000,-Kč. Už jenom to, že origo servisy Hyundai nabízejí jen montáž za 3.000,-Kč o něčem svědčí. Nebo, že by nevěděli o možnosti levnější náhrady? Pořád mi vrtá hlavou jak se spodek opěrky navléká na ruční brzdu. Díky.
Byl bys tak hodný Pavlo 11 a opěrku nafotil? Ono je rozdíl dát 1.800,-Kč nebo 3.000,-Kč. Už jenom to, že origo servisy Hyundai nabízejí jen montáž za 3.000,-Kč o něčem svědčí. Nebo, že by nevěděli o možnosti levnější náhrady? Pořád mi vrtá hlavou jak se spodek opěrky navléká na ruční brzdu. Díky.
Díky Pavle11 za sérii fotek, konečně mám představu, ale jsem trochu v rozpacích, neboť si pořád nejsem jist, jestli by to šlo do mé varianty Matrixu namontovat, zkusím to místo kolem ruční brzdy vyfotit.
A taky se mi zdá ta opěrka hodně masivní a na některých fotkách působí dost výrazně v tom interiéru... takže zatím mi to moc nepomohlo
Jinak v tom Hyundai mi řekli, že oni montují klasickou vyklápěcí opěrku, která je přišroubována k opěradlu řidiče...
A taky se mi zdá ta opěrka hodně masivní a na některých fotkách působí dost výrazně v tom interiéru... takže zatím mi to moc nepomohlo
Jinak v tom Hyundai mi řekli, že oni montují klasickou vyklápěcí opěrku, která je přišroubována k opěradlu řidiče...