vyplá klima a větrání = horký vzduch v autě?
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
vyplá klima a větrání = horký vzduch v autě?
když mám vyplou klimu i větrání (tlačítko OFF) tak mi jde do auta vyloženě horký vzduch a to i par sekund po nastartování...Je to normální? U jiných aut jsem to ještě nezažil. Pokud zapnu klimu nebo větrání,tak je vše OK.
- Reklama
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Tam vznika nova civilizaceJanjan píše:Tak to máš nejvyšší čas navštívit servis a nechat klimu dezinfikovat (pokud si na to netroufáš sám)Dr Meduza píše:(navic teda u me klima smrdi, jak kdyby do ni zapadla tejden stara ponozka)
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
hawk: no nechápu co Tě udivuje ... jasně že normalni ne ?? vzduch se ti zahřiva v hadicích pod palubovkou, jak zapneš klimu, nebo jen ventilaci profoukavaš to vzduchem z venku ....
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
kdyz je to vyple nevsiml sem si ale asi ten horkej vzduch z toho jde jen trochu ne ? Zkusim to a dam ti vedet. Jinak po vypnuti klimy mi to taky smrdi chvilku ale to je asi normalni takovek klimovej smrad
Co se mi ale zda je ze kdyz je normalni foukani tak to fouka o dost teplejsi vzduch nez je venku proste se asi nejde vyhnout tomu aby se to tolik neohrivalo.
Co se mi ale zda je ze kdyz je normalni foukani tak to fouka o dost teplejsi vzduch nez je venku proste se asi nejde vyhnout tomu aby se to tolik neohrivalo.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003