Los electros
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Los electros
Potrebuju hefnout s vymenou zarovek v osvetleni svojeho auticka a to:
Zarovka na osvetleni SPZ - bacha mam sedana. Je tam ze vnitr konektor - ten odpojim, ale pak nevim, jak s tim otocit, aby se neco stalo. Teda neco pozitivniho, ne abych to urval, ze....
Dale zarovka v prednim svetlometu - ta na parkovacky. Ne, ze by chcipla, ale je tam nejaka blba a malo sviti
Nevite, pres kterou pojistku tece stava do osvetleni tlacitek na ovladani okynek?
ja se nesmirim s tim, ze to v mym modelu nesviti...
viz https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=1146
Zarovka na osvetleni SPZ - bacha mam sedana. Je tam ze vnitr konektor - ten odpojim, ale pak nevim, jak s tim otocit, aby se neco stalo. Teda neco pozitivniho, ne abych to urval, ze....
Dale zarovka v prednim svetlometu - ta na parkovacky. Ne, ze by chcipla, ale je tam nejaka blba a malo sviti
Nevite, pres kterou pojistku tece stava do osvetleni tlacitek na ovladani okynek?
ja se nesmirim s tim, ze to v mym modelu nesviti...
viz https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=1146
- Reklama
HELP....
Lidicky, dneska rano mi prestaly svitit predni potkavacky, jdou jenom dalkovy, pojistky vypadaji OK...ale kontroloval jsem je ve tme a jeste v hustym snezeni..pokud bych se nemylil a byly opravdu vsechny OK kde muze byt zrada ? Je nejaky relatko ze spinacky od klicku ? Nebo nekde jinde v tomto okruhu ? Jinak autora servisni knihy bych nakopal do prd.... pac takovy rady jako ze pojistkova skrin je vlevo dole, na sedacce se sedi zadkem dolu a pod... mi opravdu v takovy situaci pomuze...ksindl jeden
Re: HELP....
hezky napsáno a souhlasím s tebou.TomTP píše:Jinak autora servisni knihy bych nakopal do prd.... pac takovy rady jako ze pojistkova skrin je vlevo dole, na sedacce se sedi zadkem dolu a pod... mi opravdu v takovy situaci pomuze...ksindl jeden
Pokud ti zhasli obě a pouze potkávačky, hádal bych to na přepínač na volantu. Ale neřeknu to na 100%
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Pojistková skříňka
Kdyz jsem lidicky u toho, nemate nekdo seznam okruhu pojistek u Accenta r. 95 ? Ze bych si aspon do ty super knizky pro blondyny vlepil neco uzitecneho, vono kdyz je tma a neco se vyser.....tak je to k nezaplaceni. Prisaham ze ho v ramci dobrych skutku budu sirit dal
TomTP píše:Jinak autora servisni knihy bych nakopal do prd.... pac takovy rady jako ze pojistkova skrin je vlevo dole, na sedacce se sedi zadkem dolu a pod... mi opravdu v takovy situaci pomuze...ksindl jeden
Co kdyby te napdalo ridit z kufru?
...Ten manual je skutecne na h0vn0, pac tam nikde neni napsany, jak se meni zarovky, popis pojistkove skrine....
Toho autora zabit, pochcat a zadny kytky na hrob...
to se stalo otcovi, kdyz mel moji lantru, prdla pojistka co je v motorovym prostoru..
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Podívej se taky na žárovky!!Předpokládám,že Máš H4!! Stává se,že obě dvě najednou odejdou,na tlumený člověk jezdí skoro věčně než na dálkový!!TomTP píše:Lidicky, dneska rano mi prestaly svitit predni potkavacky, jdou jenom dalkovy, pojistky vypadaji OK...ale kontroloval jsem je ve tme a jeste v hustym snezeni..pokud bych se nemylil a byly opravdu vsechny OK kde muze byt zrada ? Je nejaky relatko ze spinacky od klicku ? Nebo nekde jinde v tomto okruhu ? Jinak autora servisni knihy bych nakopal do prd.... pac takovy rady jako ze pojistkova skrin je vlevo dole, na sedacce se sedi zadkem dolu a pod... mi opravdu v takovy situaci pomuze...ksindl jeden
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Stereodefekt
Teeeeda...BINGO...jsem vytahl zkousecku...vyhrnul rukavy a po vytazeni zarovek jsem zase rukavy shrnul, zkousecku uklidil a mastil jsem pro 2 ks novych H4. Fakt odesly a jak asi na sebe byly za tu dobu zvykly...tak bratrsky v jeden okamzik....a s tim plankem pojistkovy skrine to plati..kdyby jse to nekdo mel bylo by mi na svete o trosku lip...ale jenom o trosku, tak caau
Re: Stereodefekt
No vidíš a to že nejsem k ničemu!!!TomTP píše:Teeeeda...BINGO...jsem vytahl zkousecku...vyhrnul rukavy a po vytazeni zarovek jsem zase rukavy shrnul, zkousecku uklidil a mastil jsem pro 2 ks novych H4. Fakt odesly a jak asi na sebe byly za tu dobu zvykly...tak bratrsky v jeden okamzik....a s tim plankem pojistkovy skrine to plati..kdyby jse to nekdo mel bylo by mi na svete o trosku lip...ale jenom o trosku, tak caau
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)