Ahoj pánové,
spousta z nás má v háji vnitřní kliku jenom proto, že nevědí jak je přidělaná a při použití hrubé síly zlikvidují "pacičky"
Proto jsem sem hodil fotky uložení, včetně fotky vyndané kliky. (já jsem tu první taky zlikvidoval)
Nejdřív odšroubujeme všechny viditelné vruty, dva jsou pod zrcátkem, jeden v kličce a dva až tři v madle. Taky vyšroubujeme plastovou koncovku na táhle zamykání. Potom začneme jemně vycvakávat čalounění ze dveří. Podle tvaru zobáčků, by měla jít klička povysunout dopředu a vyjmout. Když tohle nejde, můžete opatrně strčit ruku pod čalounění ( pozor aby jste ho nezlomili ), a prstama ty dva zobáčky na klice odcvaknout. Potom čalounění od strany zámku nadzvihneme a šikmo vzhůru směrem dozadu jej vytáhneme. Klička jde protáhnout svým vlastním otvorem.
Pokud máte lepší zkušenosti, budu rád, když je připojíte.
Tak zatím.
Sundání čalounění a vnitřní kliky u dveří - návod
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Sundání čalounění a vnitřní kliky u dveří - návod
- Přílohy
-
- klika.jpg (133.73 KiB) Zobrazeno 1054 x
-
- ukotvení.jpg (134.14 KiB) Zobrazeno 1054 x
-
- bez čalounění.jpg (168.61 KiB) Zobrazeno 1054 x
Škoda actavia super r.v. 62, Škoda 105, 120, Škoda Rapid, Felicia, Trabant, Fiat Uno, Fiat Marea Weekend, Hyundai Accent
- Reklama
Re: Sundání čalounění a vnitřní kliky u dveří - návod
Co to je za model a r.v.
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
na silvestra rozebíráš dveře jo?
Jinak fajn návod, sice mám Coupé a tam tu kličku drží jen šroubek a packy zahnuté šikovněji, že prakticky nejdou zlomit....Asi se poučili
Jinak fajn návod, sice mám Coupé a tam tu kličku drží jen šroubek a packy zahnuté šikovněji, že prakticky nejdou zlomit....Asi se poučili
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
je to r.v. 98, třídveřák,mám ho na náhradní díly, tak se učím. )
Škoda actavia super r.v. 62, Škoda 105, 120, Škoda Rapid, Felicia, Trabant, Fiat Uno, Fiat Marea Weekend, Hyundai Accent
Tak je to i v Lantre, samorejme jsem to urval... tak jsem si vzal dobrou ze zadnich dveri.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT