Prodejci a servisy Hyundai v Brně
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Prodejci a servisy Hyundai v Brně
Zdravim vsechny vlastniky i30ky, po predlouhem vybirani se chystám v nejblizsi dobe rozsirit vase řady. Icko budu kupovat v Brne a chtel bych vas pozadat o rady a zkusenosti, ktere mate s Brnenskymi prodejci/servisy. Vim ze me nekteri z vas odkazou na procitani fora, ale z toho me uz opravdu boli oci a hlava . Prosim proto ty trpelivejsi z vas o info. Zatim to vypada ze bych nakupoval v Autostylu (nekdo tu psal o jejich servisu, ze nechteji mit zakazniky u prohlidek a oprav v dilne...), pravdepodobne 1.6i CVVT - COMFORT...predem diky za odpovedi.
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
- Reklama
Re: Prodejci a servisy Hyundai v Brně
Tak i když nejsem mezi pozdravenými, neb nejsem vlastníkem I30, něco malinko bych řekl.
Protože je už zřejmě rozhodnuto, do čeho jít a co by auto mělo mít, tak bych na základě svých zkušeností nákup řešil tam, kde bych dostal nejlepší nabídku. Na servis, který mě v následujících týdnech taky čeká, se po doporučení zdejších uživatelů chystám do Hodonína. Je to sice z ruky, ale přístup v Brně mne natolik znechutil, že jsem rozhodnutý to vyzkoušet jinde.
Protože je už zřejmě rozhodnuto, do čeho jít a co by auto mělo mít, tak bych na základě svých zkušeností nákup řešil tam, kde bych dostal nejlepší nabídku. Na servis, který mě v následujících týdnech taky čeká, se po doporučení zdejších uživatelů chystám do Hodonína. Je to sice z ruky, ale přístup v Brně mne natolik znechutil, že jsem rozhodnutý to vyzkoušet jinde.
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
sorry, zdravim vsechny Hyundajáky , no byl jsem pred casem i v auto balvin, ale v Autostylu mi prijde takova nejaka sypatictejsi obsluha...jen zkratka lepsi dojem...ale zatim mi nic nenabidli...co bych mel cekat? Nejake doplnky zdarma? Mimochodem nikdy jsem jeste auto nekupoval Jinak vypada to ze Hodoninsky servis je zeme zaslibena dle ohlasu na foru...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
V brne su traja predajcovia a servisne miesta
Autostyl (KrPole a ZIdenice) - pri zaujem o vozidlo dlho ignorovany (mal som oblecene jeans a fleecovu mikinu), predajca akoby nechcel predat.. o tri dni neskor som prisiel z prace s notebookom a v saku a bolo to lepsie.. ochota usit cosi na mieru ale minimalna. Bol som tam na oprave hadicky k VGT - pristup arogantny, nebrali do uvahy moje zistenie ze stci vymenit jednoduchu vec akoze do toho kukali 20 minut (ja som to ako laik zistil za 5), mechanik v monterkach sadol rovno do auta - tes spocival ze auto s vychladnutym motorom prehnal pod plynom po verejnej komunikacii (k Zidenice-Nadrazi)-- aj keby som mal auto nechat odtahovke,k ni urcite nie
Auto Balvin (KrPole pri Kauflande) - predajca na jednotku, vyborny pristup ochota - bolo vidno ze auto chce a vie predat. O servise tu na fore chodia dost negativne informacie, u mna chceli spominanu hadicku objednavat z prahy - hadicka hlasicka gumena, ktoru dostat vo vsetkych obchodoch s prislusentsvom... servis by som velmi zvazoval, ale auto by som u nich kupil znova
Hukr (Zvonarka) - maly predajca, ktory popri Toyote predava najnovsie aj Znamy (uzivatel rexgremlin) tam kupil i30, cakal 2 mesiace a nakoniec mu predajca povedal ze prisla ina farba - ako bolestne dostal zimaky (co ale bola aktualna akcia polar) a drobnosti.. so servisom zatial ziadne skusenosti
Ako pisal Haer, ja jazdim do Hodonina a mozem len doporucit.. aj predaj aj servis (a najma ten) su velmi solidne
Autostyl (KrPole a ZIdenice) - pri zaujem o vozidlo dlho ignorovany (mal som oblecene jeans a fleecovu mikinu), predajca akoby nechcel predat.. o tri dni neskor som prisiel z prace s notebookom a v saku a bolo to lepsie.. ochota usit cosi na mieru ale minimalna. Bol som tam na oprave hadicky k VGT - pristup arogantny, nebrali do uvahy moje zistenie ze stci vymenit jednoduchu vec akoze do toho kukali 20 minut (ja som to ako laik zistil za 5), mechanik v monterkach sadol rovno do auta - tes spocival ze auto s vychladnutym motorom prehnal pod plynom po verejnej komunikacii (k Zidenice-Nadrazi)-- aj keby som mal auto nechat odtahovke,k ni urcite nie
Auto Balvin (KrPole pri Kauflande) - predajca na jednotku, vyborny pristup ochota - bolo vidno ze auto chce a vie predat. O servise tu na fore chodia dost negativne informacie, u mna chceli spominanu hadicku objednavat z prahy - hadicka hlasicka gumena, ktoru dostat vo vsetkych obchodoch s prislusentsvom... servis by som velmi zvazoval, ale auto by som u nich kupil znova
Hukr (Zvonarka) - maly predajca, ktory popri Toyote predava najnovsie aj Znamy (uzivatel rexgremlin) tam kupil i30, cakal 2 mesiace a nakoniec mu predajca povedal ze prisla ina farba - ako bolestne dostal zimaky (co ale bola aktualna akcia polar) a drobnosti.. so servisom zatial ziadne skusenosti
Ako pisal Haer, ja jazdim do Hodonina a mozem len doporucit.. aj predaj aj servis (a najma ten) su velmi solidne
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
v Autostylu jsem byl v Zidenicich, prodavajici typek se z dal pohodovy...vybranou i30 v barve kterou chci maji totiz skladem (udajne dodani asi tyden) coz by se mi moc libilo...v obleku jsem nebyl
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
maco ono fakt ze to auto maju skladom, neznamena nic o kvalite predajcu... skor o jeho stasti ze maju co chces ty.. kvalita predajcu sa ukaze pri predstavovaní, predvadzacke, financnych zalezitostiach (uver, leasing), dohode o cene + vybava a samotne prevedenie automobilu (priprava a papierovacky). Vela ldi pride k predajcovi a premysla nad P308, Aurisom a napr i30.. tam sa ukaze kvalita a prezentacne schopnosti predajcu, ze ti ukaze v com je i30 lepsia ako konkurencia..
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
mas pravdu, jde o to ze ja chci auto koupit asi 3/4 roku, byl jsem uz take rozhodnut pro Aurise, ale vzhledem k jejich novym vybavam/cenam jsem se vratil zpet ke svemu dalsimu favoritu i30. Delal jsem testovaci jizdy uz v kdecem - v icku taktez v Aute Balvin a prave tam se mi prodejce moc nezamlouval...ta predvadecka byla takova nejak nervozni...zitra bych chtel jit do Autostylu na predvadecku take, abych si osvezil jizdu ickem a take se tedy bedliveji zamerim na prodavajici...nemas prosimte naky tip, na co se ho zeptat?
Já vloni na podzim navštívil před koupí oba tehdejší brněnské prodejce a v Autostylu Židenice mě přesvědčil vstřícný a příjemný prodejce (jméno už nevím, mladší, tmavovlasý). V Auto Balvin byl prodejce sice odborně vybavený, ale pri jednání o ceně nepříjemný až útočný a to mě odradilo, i když bych tam asi vyjednal totéž co v Autostylu.
No a servis v Hodnoníně to jistí...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Ahoj jelikož jsem z Brna tak můžu také trošku doporučit:
mám již 2 a půl roku Santa Fe a ve firmě další SF+ i30 - všechny tyto vozy jsem kupoval v AUTOBALVIN v Kr. poli a tudiž mohu jen a jen doporučit.
Se servisem to nebylo vždy na jedničku, ale chlapci se snažili.
S prodejci jsem maximálně spokojen, byl to prodejce, který mě nakonec přesvědčil o koupi prvního vozu a teď když mám na něm najeto necelých 300.000km mohu mu dát za pravdu, že vše co říkal jako výhody u tohoto vozu se projevili.
Píšeš že při zkušební jízdě se ti to nezdálo, že to bylo nervozní, ale vžij se do opačné role - sám ve voze s cizím člověkem- nikdy neví co se stane a proto bych v tom neviděl zas až takový problém
Jak jsem naposledy do firmy kupoval i30 tak zkušební jízda byla 100%.
Pokud koupíš auto tam i tam tak doufám, že budeš spokojen a mimo jiné auris je pěkný plasťák vevnitř
mám již 2 a půl roku Santa Fe a ve firmě další SF+ i30 - všechny tyto vozy jsem kupoval v AUTOBALVIN v Kr. poli a tudiž mohu jen a jen doporučit.
Se servisem to nebylo vždy na jedničku, ale chlapci se snažili.
S prodejci jsem maximálně spokojen, byl to prodejce, který mě nakonec přesvědčil o koupi prvního vozu a teď když mám na něm najeto necelých 300.000km mohu mu dát za pravdu, že vše co říkal jako výhody u tohoto vozu se projevili.
Píšeš že při zkušební jízdě se ti to nezdálo, že to bylo nervozní, ale vžij se do opačné role - sám ve voze s cizím člověkem- nikdy neví co se stane a proto bych v tom neviděl zas až takový problém
Jak jsem naposledy do firmy kupoval i30 tak zkušební jízda byla 100%.
Pokud koupíš auto tam i tam tak doufám, že budeš spokojen a mimo jiné auris je pěkný plasťák vevnitř
Gandalf píše:Já vloni na podzim navštívil před koupí oba tehdejší brněnské prodejce a v Autostylu Židenice mě přesvědčil vstřícný a příjemný prodejce (jméno už nevím, mladší, tmavovlasý). V Auto Balvin byl prodejce sice odborně vybavený, ale pri jednání o ceně nepříjemný až útočný a to mě odradilo, i když bych tam asi vyjednal totéž co v Autostylu.
Je to těžké, mám firmu pracující v obchodě a vím - prodejce se snaží prodat s co největším ziskem a zákazník s co největší slevou . kolik ti dali nakonec slevu???
karel š: Bylo to v době velkých slev, takže jsem toho moc nečekal, ale vyšla z toho sleva na met. lak + nějaké drobné doplňky, přesně už nevím... Ale byl jsem spokojen
Šlo spíš o to, jak který prodejce slevy a další možnosti prezentuje a obhajuje. Mě si zkrátka získal ten chlapík v Autostylu.
Šlo spíš o to, jak který prodejce slevy a další možnosti prezentuje a obhajuje. Mě si zkrátka získal ten chlapík v Autostylu.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Mě zas u BALVINA takže 1:1, je to i o štěstí co kdo musí prodat. Pokud mě ve firmě něco visí na sladě déle dám i 50% slevu.Gandalf píše:karel š: Bylo to v době velkých slev, takže jsem toho moc nečekal, ale vyšla z toho sleva na met. lak + nějaké drobné doplňky, přesně už nevím... Ale byl jsem spokojen
U aut by to bylo pěkné, že.
dekuji vam panove za info, vypada to, ze kazdy ma trosku jine zkusenosti , zalezi tedy urcite i na konkretni persone v autosalonu. Pisete take, ze jste si vyjednavali slevy...ale jak na to? kdyz je dana cenikova cena, to mam rovnou rict ze chci zadarmo nejake doplnky (uvazuju take o bocnich ochr. listach, zamku radicky, hlinikacich a foliich na okna)? Jak uz jsem vyse uvedl, jeste jsem auto nekupoval a nevim co si muzu dovolit...take vzhledem k tomu, ze maji udajne ceny automobilu zase od dubna stoupat. To treba hrajete nake divadylko - stylu ,, chtel bych jeste dokoupit toto, ale nemam uz na to penize" ?
maco píše:dekuji vam panove za info, vypada to, ze kazdy ma trosku jine zkusenosti , zalezi tedy urcite i na konkretni persone v autosalonu. Pisete take, ze jste si vyjednavali slevy...ale jak na to? kdyz je dana cenikova cena, to mam rovnou rict ze chci zadarmo nejake doplnky (uvazuju take o bocnich ochr. listach, zamku radicky, hlinikacich a foliich na okna)? Jak uz jsem vyse uvedl, jeste jsem auto nekupoval a nevim co si muzu dovolit...take vzhledem k tomu, ze maji udajne ceny automobilu zase od dubna stoupat. To treba hrajete nake divadylko - stylu ,, chtel bych jeste dokoupit toto, ale nemam uz na to penize" ?
Je to těžké, pokud je o dané zboží zájem a vozů je málo tak se slevama to jde velmi těžko neboli nekoupíš ty, koupí někdo jiný.
Co vím, že funguje tak je že jdeš na doporučení.
Několik známých kupovalo hyundaie a řekli že jdou ode mě dostali zajímavý bonus a já jako bonus garančku takže spokojenost na obou stranách
-
- *
Ahoj, tak já osobně jsem si nechal udělat nabídky emailem a u obou dvou byly v podstatě stejné, Balvin byl o pár stokorun levnější. Slevu "dali" sami od sebe, Balvin částkou, Autostyl ve výbavě. Jednání opravdu závisí na konkrétní osobě, občas má člověk pocit, že ty naše peníze ani nechtějí. Ale v tomto směru je např. Ford v Brně ještě horší. Tam jsem měl pocit, že skoro obtěžuji a je jim jedno, jestli koupím nebo ne (Carent).
i30cw Comfort 1.6i Nošovice