pls poradite kde muze byt problemek:
Obcas se mi stava ze kdyz to trochu prozenu tak mi prestavaj padat otacky jakoby se zaseklo lanko olynu nebo tak neco protoze pokud nohou pritlacim pedal zpet otacky padaj v phoode. Zkousel sem to promazat v motorovym prostoru to lanko jak de do buzirky jestli se tam treba nezasekava mozna to je ted lepsi ale to poznam jen kdyz to prozenu a ted sem jezdil vicemene jen mirne takze to nedelalo
Tak si rikam jestli to nejde jeste nekde promazat nebo jestli vam to taky nedelalo , nevim proc to dela jen kdyz to poradne zahreju ale muze se chovat treba jinak ta guma a zacne to drhnout nebo co ja vim Kazdopadne az se budu chtit projet nerad bych skadlil spojku tim ze tam mam plyn pri prerazovani (treba na 3 tis to drzi a nepadne) .
Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Reklama
Re: Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!
skus si vyčistit škrtící klapku a skontrolovat jestli neni přidřená nebo přidený potenciometr možná to bude ono...ale těžko radit pres forum...
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Re: Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!
vím přesně v čem je problém,výrobní vada...už v roce 2001 jsem měl stejný problém,několik reklamací neúspěšných.Až mě pomohl jeden mechanik.V podstatě např v létě po vyřazení rychlosti-přeřazování skočily otáčky nad 3000..po např zařazení 4 auto jelo i bez plynu.
napiš na mail ostravice1234@seznam.cz
napiš na mail ostravice1234@seznam.cz