Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!

Příspěvek od DEDe »

pls poradite kde muze byt problemek:
Obcas se mi stava ze kdyz to trochu prozenu tak mi prestavaj padat otacky jakoby se zaseklo lanko olynu nebo tak neco protoze pokud nohou pritlacim pedal zpet otacky padaj v phoode. Zkousel sem to promazat v motorovym prostoru to lanko jak de do buzirky jestli se tam treba nezasekava mozna to je ted lepsi ale to poznam jen kdyz to prozenu a ted sem jezdil vicemene jen mirne takze to nedelalo :)

Tak si rikam jestli to nejde jeste nekde promazat nebo jestli vam to taky nedelalo , nevim proc to dela jen kdyz to poradne zahreju ale muze se chovat treba jinak ta guma a zacne to drhnout nebo co ja vim :) Kazdopadne az se budu chtit projet nerad bych skadlil spojku tim ze tam mam plyn pri prerazovani (treba na 3 tis to drzi a nepadne) .
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Reklama

Kony5
**

Re: Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!

Příspěvek od Kony5 »

skus si vyčistit škrtící klapku :) a skontrolovat jestli neni přidřená nebo přidený potenciometr možná to bude ono...ale těžko radit pres forum... :-k
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
honzapech

Re: Pri vetsim zahrati nepadaj otacky!

Příspěvek od honzapech »

vím přesně v čem je problém,výrobní vada...už v roce 2001 jsem měl stejný problém,několik reklamací neúspěšných.Až mě pomohl jeden mechanik.V podstatě např v létě po vyřazení rychlosti-přeřazování skočily otáčky nad 3000..po např zařazení 4 auto jelo i bez plynu.
napiš na mail ostravice1234@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“