![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Cena je všude stejná, takže můžu jen potvrdit, že drahý to nejni. Mě by to ale vyšlo na 100,-pepan píše:už to tady padlo..taky mě to zajímá..a něco mám..ale foto dávat nebudu,abych neměl problémy
..jinak ještě vzduchovak..a dost silná...občas paint..airsoft atd..nějaká ta modřina..kliodně bych udělal nějaký setkání..popřípadně sraz spojenej s airsoftem..tady u nás je možnost 3hekterů půjčení zadarmo..kulička cca 1kč + půjčení zbraně za 300,-..takže za cca 700,- se člověk vyřádí jak prase
pepan píše:už to tady padlo..taky mě to zajímá..a něco mám..ale foto dávat nebudu,abych neměl problémy
..jinak ještě vzduchovak..a dost silná...občas paint..airsoft atd..nějaká ta modřina..kliodně bych udělal nějaký setkání..popřípadně sraz spojenej s airsoftem..tady u nás je možnost 3hekterů půjčení zadarmo..kulička cca 1kč + půjčení zbraně za 300,-..takže za cca 700,- se člověk vyřádí jak prase
pepan píše:nikde nechce střílet ?
Hlavne ze si pokecaspepan píše:tady pro alese atd...sem ty fotky zbraní
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |