![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
no a za druhe pry podvozek coupatka I.gen jim pomahalo ladit porsche
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
no ale jak sem tet cumel pod auto tak nevim nepripada mi to jako obyc vlecka
nevite tady nekdo otom?neco?
ps huci mi lozisko na PP kole kolik to tak asi bude kostovat?
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Tak nic v zlom ale podvozek ma hyundai na urovny dacie... A neviem jak u vas v Cechach ale na slovensku su diely na coupe drahe.Ja mam bmw a diely na coupe su rovnako drahe.Hardcam píše:O spolupraci s Porsche jsem cetl taky...ale v realu mi to tak neprislo:)
nerikam ze to sedi jak porsche, jen že v tom meli nemci prsty, no to se mohli vice pochlapit. Mno ale subjektivne to sedi dobre, i kdyz to bude spise nizkym tezistem. A ohledne ceny ND, vetsina dilu v motoru je stejna jako v lantre ne?vlado012 píše:Tak nic v zlom ale podvozek ma hyundai na urovny dacie... A neviem jak u vas v Cechach ale na slovensku su diely na coupe drahe.Ja mam bmw a diely na coupe su rovnako drahe.Hardcam píše:O spolupraci s Porsche jsem cetl taky...ale v realu mi to tak neprislo:)
vlado012 píše:Tak nic v zlom ale podvozek ma hyundai na urovny dacie... A neviem jak u vas v Cechach ale na slovensku su diely na coupe drahe.Ja mam bmw a diely na coupe su rovnako drahe.Hardcam píše:O spolupraci s Porsche jsem cetl taky...ale v realu mi to tak neprislo:)
tak mne kamarat menil lozisko a lis mu ho nevladal vytlacit...marenkka píše:jak bylo psano na zacatku o loziskach, tak me minuly tyden menili predni kotouce a tudis i loziska a mechanik to musel vzit na 40ti tunovej lis aby to dostal od sebe, jinak mi rikal ze takle delany kotouce a neboj na predku videl i na starsim mitsubu galant
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |