Dnes som si pripadal ako pribrzdený. Pred naštartovaním som zapol rádio-počúvam hudbu z USB-a naraz začujem nejaké presluchy, ako keby prerážala iná pieseň cez tú, čo som počúval .Stíšim zvuk , prestalo,pridám zvuk,znova.Urobil som to tri krát po sebe s tým istým výsledkom.Už už som chcel zobrať vercajg, že vyberiem rádio, keď moje druhé ja povedalo:"čo uvidíš z drujej strany?-nič!
Tak som naštartoval a odišiel.
O tri autá ďalej sedel maník v aute, mal pustené rádio a vždy, keď som ja stíšil zvuk zafúkal vánok a odvial slabo počuteľné tony jeho rádia kamsi do prde...
A prikladám ešte jednu:
Prišiel som pred garáž s autom.Vypol motor, otvoril garáž, naštartoval vošiel do garáže.
Rozobral som prístrojovku, dorábal som nejaké kontrolky a cyklovač,skrátka hrabal som sa v starých 20-ročných kábloch.
Po dokončení som všetko odskúšal,a šup-šup,domov.Ale auto neštartovalo.Logicky som znovu rozobral prístrojovku a hladal, čo som posra...NIČ. Neostávalo nič iné, len to, čo som dorábal vymontovať.Nepomohlo. Cca po 6-tich hodinách pátrania som si unavený sadol na zem a čo nevidím.Trčí tam nejaký kábel.
Skratka, na tých 9-tich metroch, čo som prešiel do garáže,mi vypadol kábel z cievky štartéra.
Ak vam teda nebrzí auto, kludne môžte mať pod pedálom kocku z lega
Už sa vam stalo, že si s vami osud podobne zahral?Napíšte.Môže to byť poučné.
LOGICKÉ PRÍČINY NELOGICKEJ ZÁVADY
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
LOGICKÉ PRÍČINY NELOGICKEJ ZÁVADY
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Reklama
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: LOGICKÉ PRÍČINY NELOGICKEJ ZÁVADY
No jejej
Sice to není u mého accenta ale u motorky suzuki GS500. Přijedu do práce a po asi hodině koukám, že mám vedle motorky skvrnu od oleje. Říkám si kurňa jak je to možný, že pod motorkou nic a vedle motorky mi kape olej
Když jsme se u motorky sešli už tři nechápající, a prohlídli motor že od tud to být prostě nemůže, jsem si všiml další kapky, která byla přímo pod zrcátkem Ale kde se proboha vzal v zrcátku motorovej olej? Jeden kolega, šprýmař, mě upozornil že to zná a že jak to kape tak se to musí dolejvat Další teorie byla že mám plovoucí zrcátko v oleji, aby drželo stále vodorovnou polohu
No nakonec jsem zůstal u toho že kloub který drží zrcátko je namazanej vazelínou a ta se v tom horku a na slunci roztekla a vyvzlínala až ke konci zrcátka a odtud kapala na zem
Sice to není u mého accenta ale u motorky suzuki GS500. Přijedu do práce a po asi hodině koukám, že mám vedle motorky skvrnu od oleje. Říkám si kurňa jak je to možný, že pod motorkou nic a vedle motorky mi kape olej
Když jsme se u motorky sešli už tři nechápající, a prohlídli motor že od tud to být prostě nemůže, jsem si všiml další kapky, která byla přímo pod zrcátkem Ale kde se proboha vzal v zrcátku motorovej olej? Jeden kolega, šprýmař, mě upozornil že to zná a že jak to kape tak se to musí dolejvat Další teorie byla že mám plovoucí zrcátko v oleji, aby drželo stále vodorovnou polohu
No nakonec jsem zůstal u toho že kloub který drží zrcátko je namazanej vazelínou a ta se v tom horku a na slunci roztekla a vyvzlínala až ke konci zrcátka a odtud kapala na zem
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Re: LOGICKÉ PRÍČINY NELOGICKEJ ZÁVADY
To len ja som taký retard?
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com