![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Tak to idem vymenovat po poradi podla servisnej knizky... :
- motorovy olej, na prvej prehliadke mi naliali 5w30
- olejovy filter
- vzduchovy filter
- sviecky zapalovania
- chladiaca kvapalina motora
- brzdova kvapalina
- spojkova kvapalina
- vzduchovy filter klimatizacie
- vzduchovy filter odvetrania palivovej nadrze
Rad by som vedel co podlieha skaze vplyvom starnutia a nie opotrebovania...Pretoze mam malo kilometrov tak by ma zaujmalo co treba naozaj menit a co nie. V navode na obsluhu je to vyjadrene tak ze bud po urcitom pocte kilometrov alebo po urcitej dobe a treba sa drzat toho co uplynie skor. Chcel by som vediet aky typ oleja by som mal dat a aku znacku, lebo chcel by som si niektore veci kupit sam, lebo tak to asi vyjde lacnejsie, ako keby mi to mal davat servis.
Ten filter a sviecky by som mozno trosku este ponehal a kupil trosku neskor sportovu vlozku a denso iridium sviecky.
Brzdova kvapalina vyzera na pohlad este celkom v poriadku, ale nemeral som ju tak neviem v akom je stave.
Tak by som prosil o postrehy a skusenosti s intervalmi vymen, pretoze je to len moje prve auto a nemam skusenosti a nechcem nieco pokazit
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Dalej chcem vediet ci mi vramci zaruky ked o to poziadam dosteluju rucnu brzdu, nastavia sklon svetiel, nefuka mi pravy fukar na stredovom panely a nesvietia dva vypinace kurenia tak by som to chcel dat do poriadku a najviac by ma zaujmalo za co vsetko budem musiet platit ?