Manual Coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Manual Coupe
Ahoj, jak jsem se zde docetl, nekdo z Vas ma manual k Coupe v el. forme, ale nemuze ho "dostat" k ostatnim. Nabizim reseni. Na serveru wz.cz, jsem zalozil FTP ucet s kapacitou 50MB, kam je mozne manual zaslat a ostani si ho budou moci stahnout.
Postup pro pripojeni:
Windows(Total) Commander
FTP -> Nové připojení(New connection)
Relace: Cokoliv(proste nazev)
Hostitel: coupe.wz.cz
Jméno uživatele: coupe.wz.cz
Heslo: coupe
OK
Připojit
Pote se Vam v okne pripoji FTP server, kam manual muzete nahrat/stahnout.
Dekuji.
Postup pro pripojeni:
Windows(Total) Commander
FTP -> Nové připojení(New connection)
Relace: Cokoliv(proste nazev)
Hostitel: coupe.wz.cz
Jméno uživatele: coupe.wz.cz
Heslo: coupe
OK
Připojit
Pote se Vam v okne pripoji FTP server, kam manual muzete nahrat/stahnout.
Dekuji.
- Reklama
Ahoj, dik moc, ale bych chtel radsi to coupe . Myslim, ze uzivatel CARy ho ma, pise o nem zde: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 6&start=15
Takze CARy moc a moc prosim
Takze CARy moc a moc prosim
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
ATT : všem coupečkářům alias zájemcům o manuál
uložím to web jak už tu bylo psáno ale poprosím o jedinou změnu, jelikož ten manuál dal i jakou práci a coupé jsou miláčci, nechci aby si ho stáhnul kde kdo , prostě když si to někdo někde zadá ve vyhledači tak to prostě najde a nebude členem klubu, je možné aby alespoň heslo bylo posílano třeba přes SZ ????
čego piaňero pánové večer pokud mi to pude vložím to tam
C:
uložím to web jak už tu bylo psáno ale poprosím o jedinou změnu, jelikož ten manuál dal i jakou práci a coupé jsou miláčci, nechci aby si ho stáhnul kde kdo , prostě když si to někdo někde zadá ve vyhledači tak to prostě najde a nebude členem klubu, je možné aby alespoň heslo bylo posílano třeba přes SZ ????
C:
Hyundai Scoupe 95 1.5, Hyundai Coupe 12/98 1.6 16V CARY, Hyundai Coupe 2.0 FX 06/06 Blue-Berry,
Ok, jsi zlato, k te Tve praci tak kdyz to tam ulozis, tak pres webove rozhrani na www.wz.cz zmen heslo pro ten ucet a posli ho jen tomu, komu budes chtit, timto zabranis prihlaseni na ftp nekomu jinemu, nez ty budes chtit a pokud ten manual ulozis jako 1234.pdf, tak ho ani vyhledavace nenajdou(resp. najdou, ale pro retezec 1234 a ne pro coupe manual). Toz takCARy píše:ATT : všem coupečkářům alias zájemcům o manuál
C:
Jo a jeste, to heslo mi posli na meuzil@seznam.cz. Dikjura547 píše:Ok, jsi zlato, k te Tve praci tak kdyz to tam ulozis, tak pres webove rozhrani na www.wz.cz zmen heslo pro ten ucet a posli ho jen tomu, komu budes chtit, timto zabranis prihlaseni na ftp nekomu jinemu, nez ty budes chtit a pokud ten manual ulozis jako 1234.pdf, tak ho ani vyhledavace nenajdou(resp. najdou, ale pro retezec 1234 a ne pro coupe manual). Toz takCARy píše:ATT : všem coupečkářům alias zájemcům o manuál
C:
taky prosím o to heslo na vodrazpa@seznam.cz
díky moc
díky moc
mohl bych taky poprosit???Dan.Osadnik@seznam.cz
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
nikdo tu nerekl ze ne ! uz je to na ftp, ale je to pod heslem kvuly tomu ze sme se domluvily s Tiburonem Fx (což je puvodce manualu pac si ho koupil ) že to opravdu bude jen pro milovniky coupe a pro členy klubu a doufejme pro srazující coupe !
Jinak tedy díky Tibymu a díky Encore za pomoc s Fttp
Jinak tedy díky Tibymu a díky Encore za pomoc s Fttp
Hyundai Scoupe 95 1.5, Hyundai Coupe 12/98 1.6 16V CARY, Hyundai Coupe 2.0 FX 06/06 Blue-Berry,
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
čeče ta adresa nefunguje už se to dvakrát vrátilomiltic píše:mohl bych taky poprosit???Dan.Osadnik@seznam.cz
Mohl bych take prosim pozadat o heslo na ten manual? pres SZ nebo email DriverK04@centrum.cz . Dekuji!