HID přestavbová sada(ač správně nainstalovaná tak nejede)
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
HID přestavbová sada(ač správně nainstalovaná tak nejede)
Zdravim...odhodlal jsem se zakoupit HID přestavbovou sadu a dneska jsem ji namontoval.Nicméně nesvítí ani jedno světlo projistotu jsem ještě obě nainstalovaná světla zapojil přímo na baterku a svítí moc hezky...
nechci tady rozhodně znovu rozvíjet milionkrát probranou teorii o tom zda je to schválené a jestli budu někoho oslnovat či ne reflektory bych měl sklopené co nejvíc dolů, a jezdím minimálně naložený a v malém počtu osob...
Setkali jste se už někdo s něčím podobným? Je mě jasný že je pro obvod v autě určitě rozdíl halogen žárovka-xenon sada (odporová-inpedanční zátěž,jiné startovací proudy...)ale že by natolik aby vůbec nesvítily
Předem díky za vaše postřehy, názory, připomínky...
nechci tady rozhodně znovu rozvíjet milionkrát probranou teorii o tom zda je to schválené a jestli budu někoho oslnovat či ne reflektory bych měl sklopené co nejvíc dolů, a jezdím minimálně naložený a v malém počtu osob...
Setkali jste se už někdo s něčím podobným? Je mě jasný že je pro obvod v autě určitě rozdíl halogen žárovka-xenon sada (odporová-inpedanční zátěž,jiné startovací proudy...)ale že by natolik aby vůbec nesvítily
Předem díky za vaše postřehy, názory, připomínky...
Sonata 2.0i DOHC r.96 102KW
- Reklama
Re: HID přestavbová sada(ač správně nainstalovaná tak nejede)
Nektere sady maji prehozene plus a minus, musis je prekonektorovat na patici H4.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Aha no mám H1čky přehazovat plus za mínus sem si zatím ještě nelajznul ale jak sem psal když je zapojím přímo na baterku tak jedou v poho spíš jestli autu nevadí že tam spolu s nima paralerně už nejsou zapojený ty halogenky tam ty světla spíná nějaké relátko až od určité zátěže nebo jak?... jinak mám nějakou sadu na které je minicooper
a tedka mě ještě napadlo že bych mohl mít prohozené plus za mínus v reflektorech od výroby halogence to bylo jedno a tedka sem narazil to budu muset ještě proměřit...svitla naděje to rozjet
Je divny, ze na baterku to jede. Tudiz na xenonech je to spravne....zrejme bude chyba nekde v patici auta. nevedel jsem, ze Sonata ma H1, cekal jsem jen H4.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Musi byt přehozeny + - v patici reflektoru jinak si to nedovedu vysvětlit,protoře to není tak dávno co sem stejnou Sonatu právě s HID potkal proto ten hnedka jak dovalim z prace tak to přeměřim a dam vědět mam 2x H1 potkávací, dálkový...ale na dálkový nechám 100% halogenky s tim se pořád bliká
Ja mam H7+H1, nakonec jsem taky nechal dalkovy halogen..
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
třeba starý SantaFe má taky v zadních mlhovkách v origo přehozený + a -, přišel jsem na to až když jsem tam dával místo žárovek LEDky
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Tady to máš vyobrazené, záleží na roku výroby, už jsem to kdysi dával na forum:Hardcam píše:Je divny, ze na baterku to jede. Tudiz na xenonech je to spravne....zrejme bude chyba nekde v patici auta. nevedel jsem, ze Sonata ma H1, cekal jsem jen H4.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
HISTORY:
Tak sem to tedka přeměřil a opravdu ač sem s tím moc nepočítal žlutozelený kabel na objímce žárovky je PLUS a červený na tom trnu uprostřed je MÍNUS takže problém vyřešen jen to tam cely znova nastrojit,ale to je hnedka
Jinak nevím,ale já tam mám prostě obě žárovky H1 třeba mám ještě nějakej starší model
Jinak nevím,ale já tam mám prostě obě žárovky H1 třeba mám ještě nějakej starší model
- Přílohy
-
- H1.jpg (45.37 KiB) Zobrazeno 1781 x
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Nehádám se, je to možné, já jsem to našel u autokelly: http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... SD=0|ST=0|Seir píše:Tak sem to tedka přeměřil a opravdu ač sem s tím moc nepočítal žlutozelený kabel na objímce žárovky je PLUS a červený na tom trnu uprostřed je MÍNUS takže problém vyřešen jen to tam cely znova nastrojit,ale to je hnedka
NOW:
HISTORY:
HISTORY:
V klídku však já taky ne prostě se jim tam chybička vloudila to se občas stává...
každopádně díky za vaše názory a pomoc hlavně tobě Harde s tim PLUSEm a MINUSEM jsi začal jako první
každopádně díky za vaše názory a pomoc hlavně tobě Harde s tim PLUSEm a MINUSEM jsi začal jako první
Pak dej vědět jak to svítí. Přemýšlím že si to taky pořídím.
Hyundai Sonata 2.0 16V 92kW, r.v. 98
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
Vubec nemas za co, mne se to stalo u H4 (ale potkavaci mi svitila jako dalkova a dalkova jako potkavaci), dokonce v ceskem nabodu se s touto variantou pocita. Vitej do klubu HIDkaru, nikdo nas tu nema rad
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Musím říct že je to opravdu rozdíl dokonce sem včera napolední chvilu zabrzdil před chodcem na přechodu kterej byl v dešti ve tmě celej v černym a chystal se mě tam skočit..no přemýšlel jsem jestli bych ho s halogenkama vůbec včas zaregistroval...Hodně důležitý si myslím je správné naklopení reflektorů což sem snad vychytal jelikož mě ještě nikdo neprobliknul...vidím kam přesně svítím a na mžik oslním jen když najedu na velkou nerovnost a auto se zkoupne,ale to oslnujou i třeba nový BMW (hlavně SUV) kde motorky ve světlech taky nejsou tak rychlý aby tomuto úplně zabránily.
Pořízení HID sady sem si mimo jiné také slyboval že už nebudu muset v průměru každý dva měsíce měnit prasklou potkávací žárovku jelikož u mého auta se prostě nějak víc pálily (i Philips...)
ještě napíšu jestli každý dva měsíce nebudu muset měnit výbojku to bych si moc nepomohl
zatim Zdaar!
Pořízení HID sady sem si mimo jiné také slyboval že už nebudu muset v průměru každý dva měsíce měnit prasklou potkávací žárovku jelikož u mého auta se prostě nějak víc pálily (i Philips...)
ještě napíšu jestli každý dva měsíce nebudu muset měnit výbojku to bych si moc nepomohl
zatim Zdaar!