Tahlo sterace

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
mamoj15

Tahlo sterace

Příspěvek od mamoj15 »

Tak Vas :hyu:
zdravim som novy clen klubu a mam na Vas jednu prosbu ohladom tahla stercu ktore sa ulomilo na prave strane pri klbe.Neviete kde by som tuto suciastku zohnal a kolko by to stalo a ci mozem pouzit stieraci mechanizmus z Lantry na Elantru ?
Diky za vase odpovede :D
Hyundai Elantra 2.0i GLS '01
Reklama

Xfield
**

Re: Tahlo sterace

Příspěvek od Xfield »

Nový pákový mechanizmus stěračů stojí originální 3000,- .. akorát je to horší s dostupností - když jsem ho jednou sháněl, tak mi řekli, že by ho museli objednávat odněkud z Belgie a trvalo by to pár týdnů. Já si to opravil sám - vyvrtal jsem do obou konců poškozené části díru, vyřezal závit a vešrouboval jsem tam čep.
mamoj15

Příspěvek od mamoj15 »

Xfield píše:Nový pákový mechanizmus stěračů stojí originální 3000,- .. akorát je to horší s dostupností - když jsem ho jednou sháněl, tak mi řekli, že by ho museli objednávat odněkud z Belgie a trvalo by to pár týdnů. Já si to opravil sám - vyvrtal jsem do obou konců poškozené části díru, vyřezal závit a vešrouboval jsem tam čep.
Aha Diky no tak to vyskusam a nahodou si neskusal ci pasuje pakovy mechanizmus z Lantry ? Ked uz aby som to vymenil. :mrgreen:
Hyundai Elantra 2.0i GLS '01
Xfield
**

Příspěvek od Xfield »

Nezkoušel-neměl jsem možnost.
Odpovědět

Zpět na „ELANTRA“