Ahoj, tak jsem pokořil 45 tis. km a absolvoval garančku.
Auto Balvin Brno, cena 6900,- kč.
výměna:
-oleje, filtru
-pyl. filtru (na ten jsem se hned mrknul je skutečně nový:-))
-zap. svíčky
-chlad. kapalina
a provedena geometrie + další kontrolní úkony po 45000 km.
Přístup vstřícný a zdá se, že i kvalifikovaný, zatím max. spokojenost.
Garančka 45 tis. km
Moderátor: Moderátoři
-
- **
Garančka 45 tis. km
Matrix 1.6/76 kW 02/2008, stříbrná metalíza
- Reklama
Re: Garančka 45 tis. km
Taky chodím k Balvínovi v Brně, avšak si nosím vlastní olej, který koupím většinou za cca 1000 Kč (samozřejmě přesně ten, co tam lijou oni, ale stálo to přemlouvání) a neplatím tudíž 650 Kč bez DPH za 1 litr. To se mi zdá opravdu jako zlatokopectví - koupí v sudech za 100 Kč/l a prodávají za skoro za 800 Kč/l
Hyundai Matrix Premiun 1,5 CRDi
Dnes jsem auto přistavil k Balvínovi s vlastním olejem.
Psali mi před chvílí, že auto je hotové s cenou k vyzvednutí 4702 Kč s DPH. Olej jsem koupil cca za 1000 Kč, takže oproti michal2828 jsem ušetřil cca 1200 Kč.
Ale jelikož podle zap. svíček má michal2828 benzína a já diesel, tak se to může ještě trochu lišit složením kontroly. Mi dopředu říkali, že se bude měnit filtr klimatizace, o chladící kapalině nebyla řeč, svíčky ještě žhaví, ale trochu jsem v posledních mrazivých dnech pocítil prodlevu - na začátku zimy při -15C žhavily tak 15-20 sec, teď, když bylo k -10C mi žhavení připadalo delší - tak k 30 sec.
Jsem zvědavý na úkor čeho...
Psali mi před chvílí, že auto je hotové s cenou k vyzvednutí 4702 Kč s DPH. Olej jsem koupil cca za 1000 Kč, takže oproti michal2828 jsem ušetřil cca 1200 Kč.
Ale jelikož podle zap. svíček má michal2828 benzína a já diesel, tak se to může ještě trochu lišit složením kontroly. Mi dopředu říkali, že se bude měnit filtr klimatizace, o chladící kapalině nebyla řeč, svíčky ještě žhaví, ale trochu jsem v posledních mrazivých dnech pocítil prodlevu - na začátku zimy při -15C žhavily tak 15-20 sec, teď, když bylo k -10C mi žhavení připadalo delší - tak k 30 sec.
Jsem zvědavý na úkor čeho...
Hyundai Matrix Premiun 1,5 CRDi
Ahoj,
sice jsem ještě nepokořil hranici 45 tis. km ale absolvoval jsem garančku po třech letech provozu.
Auto Balvin Brno, cena 6645,- kč.
výměna:
-oleje, filtru
-pyl. filtru
-zap. svíčky
-chlad. kapalina
a provedena geometrie + drobné opravy (výměna žárovek apod.) + další kontrolní úkony spojené s najetím 45000 km.
Přístup k zákazníkovi na úrovni, hotovo za dopoledne, předání, vysvětlení, popis bez problémů, až na tu cenu zatím spokojenost.
sice jsem ještě nepokořil hranici 45 tis. km ale absolvoval jsem garančku po třech letech provozu.
Auto Balvin Brno, cena 6645,- kč.
výměna:
-oleje, filtru
-pyl. filtru
-zap. svíčky
-chlad. kapalina
a provedena geometrie + drobné opravy (výměna žárovek apod.) + další kontrolní úkony spojené s najetím 45000 km.
Přístup k zákazníkovi na úrovni, hotovo za dopoledne, předání, vysvětlení, popis bez problémů, až na tu cenu zatím spokojenost.
MATRIX 1,6I ACTIVE 2008
Ahoj Všem,
letos na podzim jdu poprvé po 4 letech na technickou. Napadlo mě nechat si udělat garančku po 4 letech provozu + zároveň od servisu technickou až to mám jedním vrzem.
Já myslím, že by měto zajistili.
Jaký na to máte prosím názor ?
letos na podzim jdu poprvé po 4 letech na technickou. Napadlo mě nechat si udělat garančku po 4 letech provozu + zároveň od servisu technickou až to mám jedním vrzem.
Já myslím, že by měto zajistili.
Jaký na to máte prosím názor ?
MATRIX 1,6I ACTIVE 2008
- zdenekpodlezl
- *
S Auto Balvin nemám dobré zkušenosti, jsou drazí na servisu i v ND, když se mi spálil motorek zadního stěrače, tak za něj chtěli 2500. Zavolal jsem do Autostylu Brno a tam za něj chtěli 1200. Takže jasná volba. A od té doby jsem jezdil do Autostylu. Malý servisky si dělám sám (olej a všechny filtry mi vyjdou na 1800kč) a na velký jsem byl v Autostylu. Jinak maximální spokojenost. v 4/2011 jsem dal LPG za 24000kč a mám na něj najeto 45000km bez závady. Jen 1x ročně kontrola a vyměmím LPG filtr za 100kč. Celková kombinovaná spotřeba Ba i LPG 8,64lt/100km.