Kdyz prekrocim 50km/hod zacnou obe zadni kola hucet jako kdyby se mi chtela Ela prekopat na letadlo. Do 50km/hod to nic nedela, ale pak to huceni plynule roste podle rychlosti. Nejbrutalnejsi je to, kdyz brzdim zprudka, to je fakt jak zvuk bombarderu, kdyz jde k zemi
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Prvni me napadlo, ze to jsou gumy, ale kupoval jsem vsechny 4 novy na podzim a predek je naprosto v poradku. Muze se stat, ale je mi divny, ze by byly 2 ok a 2 mnohem hlucnejsi, jsou to Goodyeary UGP7+. Pak me napadlo, ze by to mohli bejt loziska, ale na Lantre co su mel predtim me odeslo prave zadni a byl to totalne rozdilnej zvuk, takze to asi taky ne.
Dneska jsem to hodil na hever, sundal obe zadni kola a vsechno vypada v poradku, silenbloky drzi, tlumice takhle by ocko nepoznam, ale pri jizde vsechno v poradku a pruzi jak maj, kdyz se pohoupu na kouli vzadu tak taky makaj jak by mely.
Brzdy taky ok. Menil jsem v cervnu celej predek a vzadu desticky, koutouce byly prakticky novy vzadu, takze nebyla vymena nutna.
Proste jsem to prolez cely, vsechno vypada v pohode, gumy se nesjizdi nerovnomerne, maj najeto cca 4000km a zadna znamka opotebeni, jede to jak ma, brzdi jak ma, v zatackach drzi jako vzdycky a nikde to nerachta. Vubec zadne vibrace, proste jenom huci od 50ti vys.
Me ted napadlo, ze mam vlastne akustickej omezovac do mesta
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nenapada vas co by to mohlo byt treba? Diky moc.