Kto to pozná vie čo to znamená. Mechanik po 6hodinách usúdil že toto ešte nikdy nevidel že to je ako zlý sen. Tá prevodovka sa nedala rozobrať oddeliť od motora robili sme to dvaja ja a ešte jeden supermechanik priamo zo servisu hyundai v Trenčíne bez ktorého by som to asi po 10 hodinách zapálil. Spojkové ložisko sa tak privarilo že prítlačný kotúč ktorý je prichytený o zotrvák a medzi nimi je samozrejme lamela tvorili jeden celok. Mali sme len jednú možnosť. Zobrať to najvačšie kladivo a rozbiť bok prevodovky aby sme sa dostali k prítlačnému kotúču a povolili 6 šróbov od zotrváku a potom to kooonečne oddeliť.
Vytvoril som to toto téma pretože chcem upozorniť všetkých nás že sa to stane každému kto to podcení ako ja "mechanikove slová" .Mechanik mi povedal že pokial spojka zaberá hore tak to bude buď spojkovým valčekom alebo týmto čo sa stalo mne a pochybujem že si može každý z nás kúpiť celu prevodovku. A najvačšia prdel bola že som jazdil úplne normálne až do včera. dám tu všetky fotky aj prevodovky s dierov
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)