Ahoj.
Jsem novym majitelem i30cw a nyni si chci dovest napajeni od couvaciho svetla k SPZ, kam chci umistit kameru a/nebo senzory. Dnes jsem rozdelal levy reflektor, oblozeni vlevo v kufru a trosku strechy a dostal jsem se tedy s kabelem na gumovou harmoniku v prechodu do patych dveri.
Kabel jsem priletoval primo na pin v samici, do ktereho se pote zasouva konektor od zarovek.
Na plastech na dverich jsem vysrouboval ty 2 sroubky dole, ale kdyz jsem se pak snazil odstranit plasty, moc se tomu nechtelo. Nevim, jestli mam zacit odstranovat horni maly plast nebo zacit od toho velkeho spodniho. Nechci zbytecne neco ulomit.
Jak postupovat pri odstrojeni dveri od kufru i30cw
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Jak postupovat pri odstrojeni dveri od kufru i30cw
Upozornění: Podle záručních podmínek přicházíš o záruku
Re: Jak postupovat pri odstrojeni dveri od kufru i30cw
No, co se da delat, ale to me moc netrapi. Prinejhorsim to muzu v pripade nouze odmontovat.
Nicmene pochybuji, ze kdyz prijdu do servisu s napr. vadnym motorkem od steracu, ze prolezou cely auto, jestli jsem se nekde nepripichl na dratek.
Momentalne se vic bojim, ze si to pri vjezdu do garaze odru
Nicmene pochybuji, ze kdyz prijdu do servisu s napr. vadnym motorkem od steracu, ze prolezou cely auto, jestli jsem se nekde nepripichl na dratek.
Momentalne se vic bojim, ze si to pri vjezdu do garaze odru