Jasne ze snese aj -20,ale potom by to chcelo tie rozsirene lemy.Dnes som len tak nechtiac opustil spevnenu cestu
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
,zapadol zasa na nejakej polnacke,parkrat potocil volantom a uz som mal blato po celom boku.Ked budem takto nosievat blato domov,za chvilu aj na zahradku bude
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
a wapka stale nefunguje
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
aspon som objavil,kde je problem,praskla spruzina na pretlakovom ventile,zajtra skusim zohnat v servise,hmm. Inac gumky su tichsie ako tie zimne Scorpiony a aj tam kde som na zimakoch nepresiel ani so 4WD,tak dnes som isiel len 2WD.Hold guma je zaklad,ale poriadne bahnenie to stale nieje,ako univerzal budu dobre,ale na bahno treba nico ine. A asi musim poriesit nejaky navijak,lebo takymto stylom niekde ostanem visiet,ako sa poznam...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
PS este k originalom diskom,farba z nich ide dolu a ten hlinik mi pride nejaky makucky
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
A Karle mozno(urcite) ma vplyv sirka disku,ked mas 6" disk a siroku gumu,tak ma vacsi priemer ako ta ista guma na sirsom disku(v mojom pripade 7") nejakeho zkrizenia pneu vpredu sa nebojim,je to tam len plast,ma sa to kde poddat,podstatna je zadna cast blatniku,tam je plech,dokial je tam miesto,je to OK.